• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej królewny
padam dziś ze zmęczenia nie mam siły nawet by napisać długiego posta ale obiecuję poprawę
cały dzień spędziłam nad testami ale jest nieźle z wczorajszych 8 błędów zeszłam do 3,4 także jeszcze tydzień i będę geniusz przynajmniej mam taką nadzieję
ściskam wszystkie bardzo mocno i życzę spokojnej nocki

to super ze dobrze ci idzie ja to pozniej wszystkie pytania na pamiec znalam :tak::tak::tak::tak:
cwicz dalej niedlugo bedziesz l;epsza od holowczyca :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Wiatm dziewczynki poniedziałkowo i mgliście u mnie:tak:

iławianko fajnie że w końcu sie odezwałaś:tak:Badanka mam nadzieje że w końcu porobisz... Jak córcia, choroba już uciekła sobie???

wiolka gratki samochodu. Oby sie dobrze sprawował:-):-)

Asiu bóli juz kochana nie ma:-):-) ale @ jeszcze siedzi:tak::tak: proszę jakiego masz wspaniałego przyszłego męża:-):-) Dwie sukienki;-);-)no no:-D

just przyjdzie i czas na Ciebie:tak: Bedziesz miała maleństwo. Też w sobote dowiedziałam sie że koleżanka z którą chodziłam do klasy i mieszkałam całe życie na jednym podwórku jest w drugim miesiąću ciąży. Z tym żeby było śmieszniej ona chciaął usunąć te kruszynkę. Bo już ma jednego synka. DZiewczyny to dopiero jest paranoja.

Widzisz Kasiu nie taki diabeł straszny jak go malują:-):-):happy: Dasz rade i z testami i z jazadami:tak::tak::tak:

Agatko odezwij się jak reakcja rodziców no i jak Ty się czujesz???

Wszystkie Was gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)

No Dziewczyny! Kiedy pracowałam i nie miałam czasu na nic, to produkowałyście posty jak szalone. Teraz, gdy mam trochę wolnego zapanował przestój w produkcji... Buuu :-(

POBUDKA!!! WSTAWAĆ!!! PISAĆ CO TAM U WAS!!!

Halo!

Cześć kochane.
Ja dzisiaj ostatni dzień w domku. Rzeczywiście starsznie tu cicho się zrobiło.
Ja z kolei cały czas odwiedzam koleżanki z małymi kruszynkami. Wszystkie chyba porodziły. Ja miałam być ostatnia. A tu tak wyszło że wszystkie mają kruszynki a ja nie. Naszczęście nie płaczę na widok dzieci ale czasami po takiej wizycie robi mi się smutno.

reklama
hej królewny
taka byłam wczoraj zmęczona a jak się położyłam to zasnęłam dopiero po 5 rano a od 9 jestem już na nogach rosołek się gotuje mieszkanko posprzątane pranko się pierze ach szkoda tylko ze koło południa pewnie będę nie do życia

ASIU ja też czasami a nawet częściej niż czasami tak trafiam
OLA najważniejsze że nie boli no to juz niedługo będziecie szaleć
AGATKA kochana jak ty się czujesz jak reakcja rodziców
JUST miłego dzionka skleroza każdego kiedyś dopadnie także nie ma się czym przejmowac
AGNIESZKA zwolnij tempo proszę
KASIKZ trzymam kciuki za udany powrót do pracy

milutkiego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry