Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czytałam te ulotki od acardu i duphastonu i przy jednym i drugim mogą być upławy więc to może po tym.ja nie miałam plamien w ciąży. Więc nie wiem jak to jest. Może jednak karola jeszcze spróbuj skontaktować sie z lekarzem.
olcia poszła bym ale boję się że jak zacznę co chwilę robić sobie takie jazdy to będę latała na usg co 3dni bo tak naprawdę byłam tydzień temu i 3 dni temu.no skoro tak uważasz. To już twoja decyzja. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje.
ola ja wiem tylko jak byłam 3 dni temu to sprawdzała mi czystość pochwy i wszystko było ok.nie wiem juz samakarola ja sobie przysięgłam zresztą mój m tez mi to zakomunikował. że przy następnej ciąży najmniejsze krwawienie bądź takie bóle brzucha jak miałam przy tej , to odrazu zawozi mnie do lekarza a jak nie da rady , to do szpitala. Już wtedy będę wolała dmuchać na zimne, niż znowu sie sparzyć. I nawet niech już na mnie krzywo będą patrzyli lekarze ja będę chodziła wtedy kiedy uznam że coś się dzieje, nie chciałbym drugi raz przechodzić bólu straty maluszka.

jeśli chodzi o badania to zaufaj lekarzowi a jeśli mu nie ufasz to go zmień;-) takie zalecenie NFZ
cieszę się ze przygotowania pełną parą idą -ależ to będzie impreza:-):-):-)
no ja rozumiem uzależnienia ale aż tak żeby????
jeszcze raz wszystkiego naj i czekam na foto-relację
nawet bez weny ale my tutaj pamiętamy
my się zdecydujemy jak obecny się rozpadnie dopiero bo tak to wybrzydzamy i nic z tego...
ja sie zapiszę jak nudnosci miną bo póki co to żadna jazda taka jazda
i w tym wirze nie wiadomo nigdy kiedy kropek się nagle zakręci:-)
a u nas jest taka super knajpka z pierogami -uuuuuuuu jeszcze do nich boczuś i cebulka.....she nie wiem co mam robić ja śpie całą noc na brzuchu a rano mnie boli. Jak rano wstałam to miałam te upławy a z kazdym sikaniem ich nie mam i juz jest teraz dobrze i tak samo było 3 dni temu one mi się nie nasilaja tylko jak wstaje to jest ich więcej teraz już nie mam nic. Ona mi powiedziała ze to może być od acardu ale nie chce go odstawiać narazie przeciez jak ja pojadę do szpitala to jej nie będzie i oni mi nawet nie zrobią usg tak jak było w tamtym miesiącu co podejrzewali ciążę leżałam 4 dni bez żadnych badań bez usg więc po co ja mam tam iść jak wiem co będzie niestety u nas w kazdym szpitalu tak jest. Niunia myślisz że się nie boję wiem że jak pojade do szpitala to ***** zrobią jak ostatnio prosiłao usg albo o badania to mi odpowiedzieli że oni wiedza co mają ro bić a ja mam leżeć i nie dyskutować. I tak to z nimi jest.karola ja popieram w całej rozciągłości olę. Nieważne co sobie lakarze pomyślą. To ty i twoje maleństwo jest najważniejsze. A oni są od tego, żeby cię przyjąć i wysłuchać. Jesteś kobietą w ciąży. W dodatku po poronieniu. Byłaś z upławami, niby wszystko ok, a upławy się nasilają. Czyli nie jest ok. Idź do lekarza i domagaj się badań. To twoje prawo!!!