• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak poroniłam za pierwszym razem to się mną w miarę zajmowali bo byłam w 12tygodniu ciąży a wtedy co wylądowałam w szpitalu po beta wyszła na 2 tydzień ciąży to usłyszałam że przyszłam za wcześnie bo na usg jeszcze nic nie będzie widać. Więc ja już naprawdę nie mam siły z tymi debilami MUSZE POSZUKAĆ JAKIEGOŚ DOBREGO LEKARZA A CO IDE TO JEDEN GORSZY OD DRUGIEGO I JUZ NIE MAM SIŁY

Ostatnia edycja:
reklama
A bóli nie masz?Lepiej sie powyleguj Karolcia bo nie ma co ryzykowac, jesli dobrze czytam to jestes w 5 tygodniu mi w 4 tygodniu usg nic nie wykazalo, ale lekarz nie odmówil mi badania, kazal powtórzyc za tydzien.A ty piszesz ze mialas 3 dni temu, szkoda ze nie masz nr do swojej lekarz, ja zawsze moge zadzwonic jak cos budzi moje watpliwosci.
A ten lek który bierzesz jest na podtrzymanie?

U mnie w szpitalu jak byłam w 5 tygodniu i poszłam z plamieniami odrazu mnie wzieli pierwsze co to na USG. ALe widocznie każdy szpital jest inny. Nikt mi nie mówił że za wczesna ciąża albo jeszcze cos tego typu.
No to w takim razie czekaj na wizyte u swojej ginki. I miejmy nadzieję że to po tabletkach skutki uboczne. Teraz leż i odpoczywaj. Tylko tyle możesz zrobić.

a bóli nie masz?lepiej sie powyleguj karolcia bo nie ma co ryzykowac, jesli dobrze czytam to jestes w 5 tygodniu mi w 4 tygodniu usg nic nie wykazalo, ale lekarz nie odmówil mi badania, kazal powtórzyc za tydzien.a ty piszesz ze mialas 3 dni temu, szkoda ze nie masz nr do swojej lekarz, ja zawsze moge zadzwonic jak cos budzi moje watpliwosci.
kobietko ja jestem w 5tygodniu i 5 dniu byłam 3dni temu na usg i dzidzię widać było i miało 1,6mm serduszka jeszcze nie było bo było za wcześnie. Ogólnie bóli nie mam tylko czasem mnie zaboli ale pewnie dlatego że się macica rozciąga. Powiedziała że może mnie boleć brzuch ale dlatego że jestem szczupła i musi tam sie wszystko ułożyć. Może naprawdę muszę poszukać innego lekarza jak doradza ola i she tylko jak pomyślę że mam znowu iść tam i tłumaczyc wszystko od początku to szlak mnie trafia

Ola ja tez byłam w szoku ich zajmowaniem się np. Mną mój mąż to myślałam że ich pozabjia dlatego ja po 5 dniach wypisała się na własne żądanie bo stwierdziłam ze to nie ma sensu. Ja postaram się jutro pójść na usg gdziekolwiek żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze tylko boję się że takie usg co chwilę nie jest dobre. Bo zrobie jutro i w czwartek znowu. Moja ginka mówi że na początku ciąży nie powinno sie tak często robić usg a wasza co wam mówiła.

a szukalas w internetowych rankingach lekarzy?Moze znajdziesz jakiegos dobrego specjaliste, to jest twoja decyzja, na poczatku sa bóle jakby miesiaczkowe, ale jak beda cie trzymaly dluzej i nasilaly sie to musisz jechac na pogotowie, zreszta napewno o tym wiesz, wierze ze to nic powaznego, moja kuzynka poronila i w nastepnej ciazy jezdzila na pogotowie za kazdym niepokojacym objawem, i nikt jej nie mowil ze nie mozna zbadac.A w jakim szpitalu bylas?

a szukalas w internetowych rankingach lekarzy?moze znajdziesz jakiegos dobrego specjaliste, to jest twoja decyzja, na poczatku sa bóle jakby miesiaczkowe, ale jak beda cie trzymaly dluzej i nasilaly sie to musisz jechac na pogotowie, zreszta napewno o tym wiesz, wierze ze to nic powaznego, moja kuzynka poronila i w nastepnej ciazy jezdzila na pogotowie za kazdym niepokojacym objawem, i nikt jej nie mowil ze nie mozna zbadac.a w jakim szpitalu bylas?
w matce polce. Kobietka ja znalazłam tych lekarzy właśnie z tych internetowych rankingów i od znajomych które chodziły do swoich.

Karola ja juz skończyłam chodzic do lekarzy z internetowych rankingów. Wcale nie sa tacy wspaniali jak ich oceniają. Poczekaj jak chcesz do czwartku i zrobisz sobie USG. Tylko żebyś do czwartku sie nie denerwowała. OK???

reklama
Kurcze , moje siostry w ciazach zagrozonych byly wysylane do matki polki i przechodzily normalne badania, bardzo chwalily ten szpital, leczyl mnie kiedys lekarz z Łodzi ale nie polecam go.
Ja chodze do jednego z rankingów, ale jak zaczelam to jeszcze nie byl w zadnym rankingu, teraz dopiero zostal wpisany to swietny lekarz, znajomej uratowal dwoje dzieci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry