• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiatm dziewczynki poniedziałkowo i mgliście u mnie:tak:

iławianko fajnie że w końcu sie odezwałaś:tak:Badanka mam nadzieje że w końcu porobisz... Jak córcia, choroba już uciekła sobie???

wiolka gratki samochodu. Oby sie dobrze sprawował:-):-)

Asiu bóli juz kochana nie ma:-):-) ale @ jeszcze siedzi:tak::tak: proszę jakiego masz wspaniałego przyszłego męża:-):-) Dwie sukienki;-);-)no no:-D

just przyjdzie i czas na Ciebie:tak: Bedziesz miała maleństwo. Też w sobote dowiedziałam sie że koleżanka z którą chodziłam do klasy i mieszkałam całe życie na jednym podwórku jest w drugim miesiąću ciąży. Z tym żeby było śmieszniej ona chciaął usunąć te kruszynkę. Bo już ma jednego synka. DZiewczyny to dopiero jest paranoja.

Widzisz Kasiu nie taki diabeł straszny jak go malują:-):-):happy: Dasz rade i z testami i z jazadami:tak::tak::tak:

Agatko odezwij się jak reakcja rodziców no i jak Ty się czujesz???

Wszystkie Was gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)
nie rozumiem tych którzy chca usunąć dziecko :no::no::no::no::no:
przykre to jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u mnie z cieżarówkami to samo, moja siostra w ciazy, kuzynka też, kolezanki,tez :tak::tak::tak::tak:
niestety ja juz nie :no::no::no::no::no::no:
moja kolezanka z wioski takze poronila przedemna, tyle ze miala wywolywane poronienie, i mysle ze to jest wiekszy bol :no::no::no::no::no:

kasiu witaj w klubie :-) ja też mam teraz wariata sprzątania:-) A na przytulanki juz nie moge się doczekać;-) Czy będą owocne czy nie juz tak bardzo na to nie prę. Szukam pracy. Odstresuje się.

Alutka witaj.

Natalineczka różne sa kobiety i różne podejścia do tej samej sprawy. Wszystkie sie doczekamy na nasze brzdące. Ja etap przykrości patrzenia na małe dzieci i kobiety w ciąży mam za sobą. Niech one sie cieszą ze swoich maluszków i nich im zdrowo rosną.A ja Lubię chodzić do koleżanek gdzie są smyki. Oj bardzo lubię:-)

kurcze a ja odkąd sobie powiedziałam że staranka zawieszone nie mam ochoty na przytulanki normalnie drażni mnie że R mnie dotyka nie czyję się z tym dobrze ale tak jest

Witajcie dziewczyny ja leże dzisiaj jak placek:-(:-( bo dzisiaj mega mam upławy :-( i nie wiem co robić czy moze odstawić na dwa dni acard i sprawdzić czy to po tym bo się cholernie przestraszyłam.

Witajcie dziewczyny ja leże dzisiaj jak placek:-(:-( bo dzisiaj mega mam upławy :-( i nie wiem co robić czy moze odstawić na dwa dni acard i sprawdzić czy to po tym bo się cholernie przestraszyłam.
Karola kochani wiem że sie martwisz. Ja bym nie odstawiała sama leków, a nie możes skontaktować się z jakimś lekarzem, jeszcze raz?Albo poprostu do szpitala pójść niech jeszcze raz sprawdzą, jak to ma ci pomóc

reklama
Dziewczynki ja byłam 3 dni temu z tym samym miałam zrobione usg i dzidzia urosła od tamtego tygodnia zbadała mi czystość pochwy i wszystko było dobrze usg mam w czwartek i zobaczymy nie kazała tak często teraz robić usg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry