reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane, a ja chodzę o ścianach...ledwo w pracy mogę wysiedzieć, wracam, szybko coś zjadam i spać...właśnie się przebudziłam...brzuszek pobolewa, jajnik ciągnie i cycki mam jak banie, a sutki jak talerze...tempka 37,3....ale do @ jeszcze troszkę...oby jej nie było....
....a pozatym zemdlio mnie przy obiedzie....i mam problemy z kupką (tak jak wtedy)...
...ale naprawdę....co będzie to będzie...piszę to tu głownie dlatego, że jak coś jednak się trafi...to sobie to wszystko druknę i wkleje do ciążowego pamiętnika....więc musicie jakoś te moje nakręcania wytrzymać.....

Ilonka - dziś znalazłam siwy włos na swojej głowie....myslisz, że to te starankowwe stresy sprwiają, że się już sypie?:eek:

reklama
karolcia wytrzymamy pewnie.A nawet dołożymy tego nakręcania:-)U mnie podobne i tego ja już w ogóle nie rozumiem. Najgorsze że za bardzo nie wiem ile powinien mieć ten cykl:-(

Wracając do testów, to mam pytanie... Czy jak Wam wychodzą testy negatywne, to czy widzicie cień drugiej kreski. Ja wcześniej korzystałam tylko z testów bobo-test i quick view i tam cienia żadnego nigdy nie widziałam. A wczoraj kupiłam pre-test i tam to miejsce, w którym powinna być II kreska jest widoczne. Ale cóż, wariatka jestem i pewnie ten cień sobie wmawiam...:-p:-p:-p
Ja raz widziałam na teście cień drugiej kreski, 2 dni przed spodziewaną @. Na teście robionym w dniu spodziewanej @ widniały już dwie wyraźne kreski :-) Kiedy używałam tego samego rodzaju testu (First Response - nie wiem czy są w Polsce) kiedy się okazywało, że nie jestem w ciąży to żadnego cienia na nich nie widziałam. Zatem trzymam kciuki :-)

oj widzę do poniedziałku to co poniektóre osiwieją całkowicie
dziewczynki moje kochane luz i spokój tylko to nam moze pomóc
ja sobie to tłumaczę tak że skoro teoretycznie mogę być w ciąży to stres jest nie wskazany złościć się będę jak @ przyjdzie

karolcia wytrzymamy pewnie.A nawet dołożymy tego nakręcania:-)U mnie podobne i tego ja już w ogóle nie rozumiem. Najgorsze że za bardzo nie wiem ile powinien mieć ten cykl:-(

To ja nam kochana życzę, żebyśmy się nie myliły....bo wiesz ja rozumiem, ze można sobie wiele wmówić jak się bardzo pragnie fasolki....ale aż tyle?!
Zwłaszcza, ze ja się nigdy tak fatalnie przed @ nie czułam...i jeśli się pojwiały jakieś dolegliwości to zazwyczaj już przy pierwszych @ plamieniach....
Nie chcę się już testować...bo to mnie tylko niepotrzebnie nakręca....poczekam cierpliwie do terminu @....to jeszcze niecały tydzień...dam radę!

oj widzę do poniedziałku to co poniektóre osiwieją całkowicie
dziewczynki moje kochane luz i spokój tylko to nam moze pomóc
ja sobie to tłumaczę tak że skoro teoretycznie mogę być w ciąży to stres jest nie wskazany złościć się będę jak @ przyjdzie

Kasieńko...ale ja się wogóle nie strsuje, naprawdę.....wręcz jestem wyjątkowo wyciszona i spokojna...nawet jak mnie w pracy wkurzają to jakoś tak do tego podchodzę na luzie....a do moich objawów...które też pamiętam z tamtej ciąży to się często zamyślam...tak wiesz, że tracę kontakt z rzeczywistością....
Słyszę, ze masz plany na sikanko w piatek....ja się dzielnie trzymam....bo jak już mam się rozczarować to wolę zobaczyć ślady @ na bieliźnie, niż znowu jedną kreskę...to mnie bardziej dołuje......

Dziewczynki, wszystkie te które maja objawy, które zamierzają testować trzymam kciuki za II kreseczki i piękne zdrowe dzidzi:)

Fajnie jest się chyba tak nakręcać:)Mam nadzieję, że nie będzie rozczarowania...a jeśli będzie, to nic tylko kolejny cykl przyjemnych staranek:)

Czekam na wieści od dziewczyn, które dziś mają wizyty. I trzymam kciuki!

A ja przeżyłam dentystę:)Co prawda, długo zwlekałam(pisałam Wam kiedyś, że miałam zaczęte kanałowe leczenie)i musiała jeszcze raz wypełnić kanał..ale nic nie bolało:)10.11. skończy mi ząbka:)No i trzeba leczyć następne...ale po pierwszej wizycie po tak długiej przerwie, już będzie coraz lepiej:)

Miłego wieczorka:)

Mój M. stwierdził dzisiaj, że gdyby zebrać do kupy tą całą kasę, którą w życiu wydaliśmy na testy, to niezła sumka by się zebrała... No i mam się w związku z tym opamiętać :confused2::confused2::confused2: Powiedział jeszcze, że następnym razem, jak bedzie mi się zbliżał termin @, to schowa przede mną wszystkie pieniądze, jakie będą w domu, żebym nie miała za co testu kupić :confused2::confused2::confused2::confused2:

oj, jakieś zaskórniaki na testy znajdziesz;-)
Ja jeszcze czekam, Chociaz zastanawiam się do kiedy , jak myślicie. Teraz mam 30 dc.
Nie wiem sama kiedy powinnam mieć @ bo u mnie z tym różnie . Ale zakładając że miałoby sie udać to owulacja była 20-21 dc dodając 14-16 dni fazy lutealnej to wychodzi 34-36, wiec nie wiem do kiedy czekać.
Chociaż jak na to patrze teraz to raczej wątpię w takie:-( szczęście

reklama
oj, jakieś zaskórniaki na testy znajdziesz;-)
Ja jeszcze czekam, Chociaz zastanawiam się do kiedy , jak myślicie. Teraz mam 30 dc.
Nie wiem sama kiedy powinnam mieć @ bo u mnie z tym różnie . Ale zakładając że miałoby sie udać to owulacja była 20-21 dc dodając 14-16 dni fazy lutealnej to wychodzi 34-36, wiec nie wiem do kiedy czekać.
Chociaż jak na to patrze teraz to raczej wątpię w takie:-( szczęście

Agatka tu kiedyś napisała, że dopóki nie ma @ to nadzieja jest zawsze!
I ja się tego trzymam...choć też mi trudno w to uwierzyć, żeby się udało w pierwszysm cyklu starnek!

Ostatnia edycja:
Do góry