Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kochana przestałam już płakać z tego powodu.......chyba powoli się uodparniam....przyjdzie czas i na nas ;-)ewelinko - ja tez co miesiac to przezwam i juz nie daje rady czasem - jak zmieniam podpaski to mnie szlag trafia i ryczec sie chce:--
wściekła/y:
![]()
Wiem, że jest ciężko.....ale ...."cierpliwość popłaca" .....Ja płakałam przez ponad 2 lata. Przeżywałam koszmar co miesiac. Niestety teraz zaczynam od pocżatku i bardzo się boję . Nie chce znowu przeżywac tego samego koszmoru. Staram sie nastawiac pozytwynie że uda sie szybciej ale sama już nie wiem. Mówię sobei że mój Aniołek będzie wiedział kiedy ma się udac i wtedy sie uda. Ale nie che znowu tyle czekać......

No tym razem to niestety miałaś rację, ale kiedyś zobaczysz, że ta "anemia" i Ciebie zaskoczyJust, przecież ja się tego spodziewałam.....mówiłam, że anemia....![]()

....oby....No tym razem to niestety miałaś rację, ale kiedyś zobaczysz, że ta "anemia" i Ciebie zaskoczy![]()

Just - uważaj na siebie - omdlenia w ciąży nie są dobre - może zjedz rano porządne śniadanko, albo zepchnij kogoś z siedzenia w autobusie!Witam!
Dziś w drodze do pracy mało omdlenia nie zaliczyłam, już było "ciemność widzę ciemność", w ostatniej chwili usiadłam. Więc albo będę wychodzić wcześniej tak, żeby NA PEWNO siedzieć w autobusie, albo trzeba będzie o zwolnieniu pomyśleć.
Ale poza tym OK, muli, co raz to nowy syf na twarzy wyskakuje, i co chwilę głodna jestem :-)
miłego dnia :-)