• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Missiiss ciesze się, że wiyta udana.

Widze dziewczynki, że tu się ładnie podpuszczacie z pójściem na żywioł. Ja Was chyba kijem pogonię ... naprawdę wolicie ryzykować niż zaczekać ten miesiąć - dwa dłużej ? Czy warto ?

reklama
Witam wszystkie kobietki!!!
Podczytuje , nadrabiam - ależ natworzyliście!!!
Widzę że ostatnio jakieś smutne nastroje tutaj zapanowały :(
Ja dzisiaj wybieram się do lekarza - bo już nie mogę wytrzymać - minęły 2 tygodnie od ostatniej wizyty musze zobaczyć jak maluch urósł - może serduszko już zobaczę :).
I jeszcze mam pytanie - spuchły mi wężły chłonne pod jednym uchem - czy to może być świnka i czy ona jest szkodliwa w ciąży???

dziewczyny nie liczcie tych miesięcy, tylko po prostu czekajcie na zielone światełko od gina. Oni zazwyczaj orientacyjnie mówią że 6 mieś. U mnie tez tak było, a po 4 gin mi powiedział, że wszystko jest zagojone, wyniki ok, więc możemy już zacząć się starać.

To tylko i wyłącznie jest dla Waszego dobra i Waszych dzidzi.

witam witam!
pd rana wre:)
Missiiss cieszę się,że wizyta udana i trafiłaś do ludzkiego lekarza:)chociaż jak czytam, że powiedział Ci, że gdyby inny szpital...z jednej strony nie wiem, czy chciałabym coś takiego usłyszeć.a co mówił o tym krwawieniu?wszystko ok z medycznego punktu widzenia?
Ola, mój też nie rozumie po co mi to forum, ale wytłumaczyłam, że z kimś muszę pogadać skoro on nie chce
Koti, te terminy 3-6mcy to są bardzoo względne i czasem wychodzi wcześniej niż 3mce i jest ok i tej wersji się trzymajmy:)a co do miesięcy-u mnie mija 6tyg a mam wrażenie, że ciągnie się ten czas już z pół roku, a Ty tu piszesz, że szybko zleci...to u mnie chyba czas inaczej płynie:P chociaż mam nadzieje, że może jak do pracy wrocę to zacznie szybciej mijać czas
Agu_ska, to życzę Ci silnego bicia serca:)

Ostatnia edycja:
aaaa, KArolcia!!!!dasz radę i odgoń ten przebrzydły stress bo dzidzia się niepokoi.my tu będziemy czekać z niecierpliwością na wiadomości od Ciebie.nie bój się, proszę!!!musisz głęboko wierzyć, że się wszystko uda, to i Twój organizm w to uwierzy!nie wiem na czym to polega, ale tak lekarze nawet twierdzą!!!z nami się swoim stresem podziel a nie kumulujesz w sobie.pomyśl jak się dziwi Twoja kropcia, jak plumka sobie beztrosko, a tu nagle dawka niefajnych hormonów i ona nie wie o co chodzi, spróbuj sobie jej minkę wyobrazić:szok:

Dziewczyny jestem i witam się -standardowo nie nadrobię bo jesteście szalone i chyba przyklejone do kompa;-)

Co do czekania -wiem że każdy czas wydaje się długi. Wiem że chciałoby się już -ale ten czas leci szybko szczególnie jeśli trzeba zrobić badania. Okazuje się że wizyta u dentysty, badania krwi i inne zajmują nie 3 dni a 3 miesiące -a warto je zrobić:tak:

Koti ma rację -lekarza dają 6 miesięcy każdemu -żeby była radość a nie rozczarowanie jeśli się okaże że można wcześniej się starć:tak:

A jeśli gin Was nie przekonał to pytajcie albo poradźcie się innego lekarza. Zadajcie proste pytanie "dlaczego 6 miesięcy". Lekarz odpowie, wytłumaczy, pokaże -pokaże np nieodbudowane endo albo wyjaśni dlaczego dla organizmu tak jest lepiej. Nikt nie lubi żyć w niewiedzy -nikt nie lubi jak wydaje mu się czyjąś fanaberią że trzeba czekać -a moze warto zapytać??

Ja uciekam dalej -oj tak bym chciała być z Wami na bierząco -ale to ponad moje możliwości... trzymajcie się cieplutko

Agatka, a jak Ty się czujesz,a raczej Wy, rzadko tu ostatnio bywasz-leniu****esz pewnikiem całymi dniami.buziaczki dla Was/chociaż nie wiem, czy dasz radę brzuchol swój ode mnie ucałować;)/

reklama
Witam dziewczynki po nieprzespanej nocy w pełni księżycowej.
Siedziałam jak głupia od 2.20 w nocy w kuchni i myślałam że za chwilkę zacznę wyć do księżyca.
Nawet mój kot siedział jak zahipnotyzowany na parapecie i patrzył w księżyc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry