Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... co do tej profilaktyki to karzdy lekarz i wszedzie o niej trabią a tak naprawde teraz jak chcialam zrobic jakies wyniki to moj prywatny mowil ze poczekamy jak druga ciaza sie bedzie rozwijac... poprostu masakra... sie wkurzylam i robie sama badania wlasnie dzisiaj bylam u innego i przynajmniej wiem o co kaman... odebralam te wyniki histopatologiczne i w sumie cos tam niby wygrzebali ze lekki stan zapalny jakis byl czy cos takiego ... ale nie wiem czy to akutay mialo znaczenie w rozwieraniu sie mojej jeb..tej szyjki... no nic czekam teraz do wizyty kontrolnej i lekarz ma moja liste jaka zrobilam na wyniki to pojde z tym badaniem i bedziemymyslec.
odpoczywam wczoraj mnie złapał jak wstawałam w sumie za chwilę puścił ale dzisiaj tez miałam z dwa razy tak przez chwilkę może to od tych leków co biorę na zapalenie pęcherza albo od tego że mała co raz mocniej kopie. Tak mi głupio dzwonić do tej ginki bo co chwilę o coś pytam w sumie jak biorę nospę to mi przechodzi więc już sama nie wiem co mam robić.karolka zdzwoń lepiej do ginekologa, i popytaj bo to już prawie pełny 20 tydzień, trzeba uważać. Odpoczywaj dużo.