• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia :-( przytulam mocno i trzymaj sie kochana... przepraszam ze sie pytam w takiej chwili ale moz elekarz zlecil ci badania na chromosomy i tam wiazania z dna czy jakos tak?? czytalam na necie o nich... bo tak wczesnie jak organizm nie pozwala dzidzi uroznac to znaczy ze jakis blad sie robi w zarodku... moze warto to zbadac?? jesli sie badalas juz to przepraszam... moj maz tez pozdrwia i przytula... trzymajs ie kochana :-(

kasikz ciebie tez przytulam 5 miesiecy to sporo ale jak sie mysli ze dzidzia by miala juz 5 miesiecy... eh moj by mial 2 i pol tygodnia :-( i nie ma chwili zebym o swoim synku nie myslala...

ehh dzien zlych wiadomosci :-(

reklama
Dziewczyny jakie to wszytsko jej niesprawiedliwe - mieliśmy razem z Karolcią ciszyć się że wszytsko jest ok - a teraz to mi się ryczeć tylko chce i już się boję na moją wizytę o 20.

gann9n73ss79gcwu.png

karolcia mam pytanko w którym miejscu ten brzuch cie boli i jak tzn co czujesz bo może...
maruszka boli czasem tak jak bym miała dostać okres albo czasem zakłuje na górze brzucha lub koło pępka i po chwili przechodzi. Muszę chyba więcej leżeć i tak się zastanawiam bo wczoraj zjadłam dużo słodyczy i dziwnie się po nich czułam z pare minut po zjedzeniu pół torebki krówek zaczął mnie boleć tak brzuch jak na okres. Więc słodycze chyba muszę odstawić.

to jest niesprawiedliwe , ja tego nie rozumiem no to jest NIESPRAWIEDLIWE :-(.
Ja nigdy niezrozumiem takiego porządku ,że wielu kobietą się uda a jednej nie i tych takich jednych jest w rzeczywistości multum i dlaczego musimy przechodzić takie próby to mi w głowie nie mieści.

Karola nieraz jelita podobnie bolą jak nie mogą poradzić to czuć skurcze tak jak moje dziś nad ranem po frytkach dały mi popalić, mimo wszystko ja bym zadzwoniła do ginki i sie uspokoiła chociaż bo może to nic strasznego, lekarz wie najlepiej.

i ktos tam pisal o twardnieniu brzucha to tez niech mnie nie denerwuje i albo dzwoni do lekarza i mowi ze pobolewa i twardnieje albo neich jedzie na izbe przyjec... mi twardnial delikatnie i co... 2 dni i ku...a urodzilam za wczesnie!!!! jezu gotuje sie we mnie normalnie jak ... agggrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry