Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aniołki ja się nie denerwuje bo wiem że to szkodzi dzidzi więc jestem spokojna muszę więcej leżeć i będzie dobrze.trzymam kciuki karola322....nie denerwuj sie bo po co przeciez bedzie dobrze!!!!
A za aniolki ktore....
[*]
[*]
boze czemu ty zabierasz te malenstwa????!?!!!nie zabieraj juz wiecej...masz tyle anioleczkow...
słońce wiem tydzień temu byłam u ginki bo sikałam co 20 minut i się okazało że mam zapalenie pęcherza i brałam leki a teraz zostały mi same globulki. Jak zadzwoniłam to kazała mi od razu przyjechać i zrobiła usg czy wody płodowe są w normie więc jak ból będzie to na pewno zadzwonie się jej spytać co i jak.musi być dobrze nie ma innej opcji.karola no jeżeli ginka tak ci mówiła to tylko spokój cie ratuje. A tak na powaznie to bedzie dobrze. Ale wiesz jak ten ból bedzie sie utrzymywał to może lepiej byłoby to sprawdzić. Bopo co masz sie niepotrzebnie denerwować.
NIE MA MOWY O WSTYDZIE-LEKARZE PROWADZĄCY OD TEGO SĄ!!!ja teraz tez wiem ze trzeba ze wszyskim dzwonic do gina bo przeciez (teraz wiem )wszystko moze sie zdarzyc a ja sobie do srodka nie zajrze zeby zobaczyc co sie dzieje...trzeba schowac wstyd do keszeni i dzwonic ze wszystkim...bo pozniej moze byc za pozno...teraz to wiem...szkoda ze dopiero teraz...