Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niunia nie gniewam się i wiem że wszystkie życzymy sobie dobrze. Tylko nie uważam że jak by którąś coś nie bolało i nie miała obaw to by nie pisała o tym na forum bo każdy chce wsparcia. Wiadomo że jak nic się nie dzieje i jedziemy do szpitala żeby zobaczyć to jest bez sensu ale my tu piszemy wtedy jak mamy obawy a możemy je mieć po tym co przeszłyśmy.karolka, była rozmowa nt jeżdże nia ze wszystkim do szpitala.przecież wiesz, że wszystkie życzymy sobie jak najlepiej i to, że piszemy, żeby dzwonić do lekarza w razie obaw, to tylko w trosce, żeby wszystko było w porządku.co innego oczywiście jak niepokojących objawów brak/ja tak miałam i niestety/, ale jak coś dolega to nie ma co zwlekać-chodzi przecież o spokój mamy i dobro dziecka.mam nadzieję, że nie gniewasz się, że tak piszę.
i naszym wsparciem dla Ciebie, oprócz słów otuchy, jest właśnie propozycja wykonania telefonu do ginaniunia nie gniewam się i wiem że wszystkie życzymy sobie dobrze. Tylko nie uważam że jak by którąś coś nie bolało i nie miała obaw to by nie pisała o tym na forum bo każdy chce wsparcia. Wiadomo że jak nic się nie dzieje i jedziemy do szpitala żeby zobaczyć to jest bez sensu ale my tu piszemy wtedy jak mamy obawy a możemy je mieć po tym co przeszłyśmy.
Ja staram się być spokojna po tym co przeszłam jest ciężko ale wiem że będzie dobrze.musi być dobrze i nie ma innej opcji.
wiem julitka i zadzwonie jutro zamierzam leżeć plackiem i się nie ruszać i odpoczywać.i naszym wsparciem dla ciebie, oprócz słów otuchy, jest właśnie propozycja wykonania telefonu do ginaa po tym co wszystkie tu przeszłyśmy musimy być po stokroć przezorne!!