• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tylko sie witam

Agatka - z tego wszystkiego nawet nie napisałam, że bardzo sie cieszę, że dziewczynka w brzuszku siedzi:)Pieknie dziś napisałaś..ja też mam czasem wyrzuty sumienia, że nie walczyłam...jedyne co mi zostało to test, który do tej pory nosze w torebce..i zdjęcia z usg, które wiszą w antramie na ścianie..i cóz z tego, że siostra mówi, że po co powiesiłam itp..powiesiłam, bo chciałam i tyle..

Karola
- ja nadal wierze i trzymam kciuki!!!MOCNO!!!

Uściski

reklama
dzięki dziewczyny.....
napewno po wizycie poniedziałkowej...jesli nic się w żadną stronę za bardzo nie zmieni to pozwolę sobie z Waszych namiarów skorzystać.....
Ja byłam u gina w prywatnej klinice w katowicach...tam niestety też podobno mają b.dobry i czuły sprzęt...ale coś młodemu wiekowi gina nie ufam teraz do końca....
A co do objawów to: często sikam, bolą mnie piersi, czasmi troszkę dół brzucha, mam lekkie mdłości, drażnią mnie zapachy i nadal jestem zmęczona i senna....i mam wrażenie, że pojawiła mi się ta brązowa kreska od pepka w dół..narazie jest mało widoczna...ale nawet mój Z ją zobaczył.

dzięki dziewczyny.....
napewno po wizycie poniedziałkowej...jesli nic się w żadną stronę za bardzo nie zmieni to pozwolę sobie z Waszych namiarów skorzystać.....

Karola dziś jest wtorek -w poniedziałek to Ty możesz iść do tego gina żeby mu w ryja dać -a do innego gina idź szybciej bo zwariujesz, osiwiejesz i będziesz strzępkiem nerwów.

Wiolka a dziękujemy:tak:

Dobra.....umówię się na czwartek.....bo jutro...chcę być w domku...Z ma wolne...polezymy i się poprzytulamy, wyciszymy.....a w czwartek podjadę do mojego starego gina i się zapytam jaka jest nadzieja....i co dalej....mam robić.....

Anetha.....gratuluje...trzymaj się ciepło kochana...wszystko będzie super....

dokladnie karola nie czekaj za dlugo, bo zwarjujesz, mozesz zrobic tez bete w odstepach dwoch dni i zobaczysz jaka jest

a moze sprobuj jeszcze brac acard zeby maluszka dokrwic

reklama
Karolcia ty mialas takie plamienia ???ja jutro pojde na bete a dziewczyny powiedzcie czy bolalo was tak podbrzusze

no ja miałam tak na 2 dni przed terminem @.....takie kilku dniowe brązowe...to była prawdopodobnie implantacja......więc nie martw się jest na pewno dobrze...choć może już czas na 1 wizytę...tak dla bhp....

Buziaki kochane....dzięki, że jesteście....
Ja już idę spać.....bo ciężka noc za mną.....
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry