• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-) odebrałam swojego synusia z przedszkola, dzisiaj dla mamy mial banana :) bo on owoców nie je ,niejadek jeden :wściekła/y:

No,ale patrze,ze coraz to mniej włosów mi wypada , to sie ciesze :-D, ale pryszczy takich dostałam ja pitole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takich bolacych w dodatku :no: mam nadzieje,ze to na dziewczynke wyskakują:-p:-D:tak:

reklama
Karola kciuki zaciśnięte.

A mnie Dziewczny dziś pogięło. Z braku objawów wpadłam w lekką panikę, doszłam do wniosku, że Bobo-testy są do d... i poszłam do apteki po Quick-Vue, któremu najbardziej ufam. Wróciłam do domu, siknęłam, wyszłam z toalety i myślałam, że się zastrzelę. Pustka. Jedna kreseczka. Oddałam test M i usiadłam załamana, wyrokując, że pewnie mam torbiel a nie Fasolkę. M popatrzył na mnie, potem znów na test. Quick-vue mówi o 3min do odczytania wyniku. No i... Pokazała się lekka kreseczka :-)

A mnie tak zastanawia, jak to jest. 4 testy. 4 o tej samej czułości 25. Na pierwszym kreseczka pojawiła się i w sumie szybko zniknęła. Na dwóch kolejnych pojawiły się i szybko ściemniały. Na 4, na tym któremu ufam najbardziej kreseczka pojawiła się nie odrazu, ale w odpowiednim czasie, ale jest bledziutka bardzo w porównaniu do tych z Bobo-testu. Początkowo myślałam sobie, że to dlatego, że ciąża jest wczesna, a test robiłam wieczorem więc stężenie HCG jest nieco mniejsze, bo rozrzedzone. No ale Bobo-testa jednego też robiłam w dzień, a drugiego rano i oba mimo różnych pór dnia pokazały kreski o takim samym natężeniu. Dziwne to wszystko...

Och... Niech urlop tego mojego gina już się skończy. Bo ustąpienie objawów mnie martwi. W maju było dokładnie tak samo...

Załączniki

• Zdjęcie046.jpg
    Zdjęcie046.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 51
A mnie tak zastanawia, jak to jest. 4 testy. 4 o tej samej czułości 25. Na pierwszym kreseczka pojawiła się i w sumie szybko zniknęła. Na dwóch kolejnych pojawiły się i szybko ściemniały. Na 4, na tym któremu ufam najbardziej kreseczka pojawiła się nie odrazu, ale w odpowiednim czasie, ale jest bledziutka bardzo w porównaniu do tych z Bobo-testu. Początkowo myślałam sobie, że to dlatego, że ciąża jest wczesna, a test robiłam wieczorem więc stężenie HCG jest nieco mniejsze, bo rozrzedzone. No ale Bobo-testa jednego też robiłam w dzień, a drugiego rano i oba mimo różnych pór dnia pokazały kreski o takim samym natężeniu. Dziwne to wszystko....

Asiu dla mnie nieważne czy nasikasz na test czy na kafelki w łazience -dla mnie ważne żebyś rosła zdrowo:-D... jak to mówi mój S do mojej siostry pokazując na mój brzunio "widzisz co się dzieje jak się dużo kapusty najesz":-):-):-):-)

Karola jak na wizycie??

Dżizas ale ten czas leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny cieszcie się każdą chwilką i każdym dniem bo ja sama nie wiem kiedy to zleciało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
Witojcie ja już od 6 na nogach i na kołach pojechałam zapisać teściową do gina:confused2:, dobrze ,że zostałam jak otworzą poczekalnie( bo miałam nie czekać) po ostatnim zachowaniu teściówki, bo okazało sie ,że mój gin poszedł po rozum do głowy i uruchomił telefoniczną rejestracje karteczka wisiała na gabinecie i tym sposobem już sie wygrzewam i popijam kawusie , z myślą ,że nigdy więcej wysiadywania w kolejce , na dodatek wyglądam jak bladus pospolitus bo sie pokłóciłam z M i to ostro powiedział mi coś bardzo przykrego i mam doła :-(.
Anetha trzymam kciuki za bete
Nie smutaj sie, faceci już tak mają że gadają głupoty:-(
Cześć :-)

To najtrudniejszy pierwszy raz już za Tobą :-) brawo :-) teraz już będzie z górki

jak mi się dzisiaj nie chciało wstawać :shocked2:a do tego teraz to chce mi się spać a nie pracować:sorry:no ale jakoś trzeba przetrwać. Tak sobie myślę jaka to byłabym szczęśliwa, jakby za tydzień ginka wysłała mnie na tydzień zwolnienia, pomarzyć dobra rzecz ;-) Tak czy siak, pora zebrać się w sobie i szefostwo powiadomić o stanie spraw, bo jeszcze trochę a te moje wieczne wzdęcie może zacząć budzić ciekawość ;-)

miłego dnia :-)
Już dzisiaj nawet drugiego zrobiłam i się udało:-)Juz sobie troszu odpocznij masz racje.

hej laseczki
ło matko jaką masakrę przeszłam w nocy o 3.30 obudziła mnie zgaga i nudności chyba po tej wczorajszej wyżerce - nigdy więcej
zasnęłam dopiero o 6
zrobiłam sobie kawusie rozpuszczalną z mleczkiem może uda mi się wypić a jak nie to rozpaczać nie będę
zamierzam dziś umyc okno i firanki zawiesić ale czy się uda nie mam pojęcia
miłego dnia królewny
No rzeczywiście te okna to nie najlepszy pomysł.Zagoń M do roboty i tyle.
Czesc dziewczynki:-)
Ja wlasnie stalam-hihi.W koncu sobie pospalam.Milego dnia:-)
Śpij śpij bo już nie długo tego spania ci zostało
Dziewczyny, mam wrażenie, że lada moment dostanę @... Dziś 31dc... :-(
Nie denerwuj sie kochana ja wczoraj tak miałam. Póki co narazie nie ma. Nawet powtórzyłam testa popołudniu i wyszedł pozytywny. Będzie dobrze zobaczysz

Hahahahahaha
No to gadka o tym co nie możan w ciąży -dżizas -już mnie nie okrzyczycie bo za późno ale ja robiłam wszystko czego nie można:-p:-p:-p:-p

Myłam okna
Jadłam tatara i wątróbkę
Łaziłam po górach aż mi nogi odpadały
Przesuwałam biurka w pracy i szafki -bo mi przestrzeń życiowa zaczęła przeszkadzać -mało tego bolał mnie wtedy brzuch jak na @ i pomyślałam że jak @ ma przyjść to po takim wysiłku przyjdzie szybciej :szok::szok::szok::szok: dżizas ale ten mój mały uparciuch się trzymał maminej macicy:eek::eek::eek::eek::eek:
Tańczyłam na weselu i piłam wino:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Biegłam do autobusu

Więcej grzechów nie pamiętam............................... i w sumie chyba lepiej
Miałam chyba jakąś blokadę w głowie albo mózg mi odjęło -jak zwał tak zwał:-p
Oj Agatko podziwiam cie. Dobrze że chociaż przyznałaś sie sama:-)
Cieszę się, że znalazłam to forum.
Dzięki Wam choć czasami czuję się odrobinę lepiej.

Byliśmy wczoraj z K. na cmentarzu i ku...sy znów okradli Maciusia grobek:wściekła/y::-(
Miesiąc temu aniołka, a wczoraj mikołaja i także aniołka, którego postawiliśmy na 6 grudnia:-(
Ciekawe czego będzie brakować dzisiaj. Mam nadzieję, że reszta będzie, wczoraj były jeszcze 3 aniołki i bałwanek z kwiatami. Strasznie jest to smutne, że okradają Maleństwa:-(
Trzymaj się kochana. U mnie na cmentarzu na szczęście nic nie ginie i są takie kryształowe firgurki(od babć:-)) i aniołek i póki co wszystko stoi. Co za ludzie masakra, ahh
Witajcie kochane ja uciekam na wizytę zaraz trzymajcie kciuki mono:-):-):-).
Czekamy na wieści z wizyty

U mnie póki co w porządku. Brzuch pobolewa, wieczorami oczywiście jest ogromny:-)Piersi duże i chyba innych dziwnych rzeczy nie pamiętam. Chyba miałam taki posmak metaliczny przez chwilę w ustach.

Byłam dziś u internisty bo dalej mam problem z językiem i jest powiekszony. Internista nie wie o co chodzi:-(Z badań nic nie wynika. Mam jeszcze zrobić posiew moczu i kału. I tym sposobme mogę do ....Acchh

Buziaczki i pozdrowienia

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry