reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie , rzadko się udzielam , ale jestem cały czas z Wami i czytam codziennnie od dechy do dechy.

U mnie narazie bez zmian , tabsy łykam , łeb mi od nich pęka , ale dotrwam do końca stycznia. W lutym jeszcze nie , ale w marcu zaczynamy :-) Mój T przyjął to do wiadomości nareszcie i nie było sprzeciwu. Jezu , my to dopiero będziemy stare zgredy z małym bąkiem. Jeśli się uda , oczywiście.
Pozdrawiam Was gorąco

Agatko , ja jak miałam takie skurcze to lekarz mi kazał więcej odpoczywać , brzuch wtedy twardnieje na kilnaście sekund , ale chyba mnie to nie bolało o ile pamiętam. Uważaj na siebie, cieszę się że to dziewuszka .

Kaśka , w kuchni jest też : okno , wiadro może na kartolfe , masło , mleko . Może coś ci sie przyda . Bużka dla was.

Masło, mleko , ciasto to nie przedmioty kuchenne są przecież

reklama
A ja myślałam, że nie przedmioty użytku domowego a ogólnie wszystko co się w kuchni znajdzie. To przepraszam :-(

Aga34:szok::szok::szok::szok: co Ty mówisz -dla mnie ciasto mleko i masło to są tak potrzebne przedmioty kuchenne jak kiełbasa podwawelska i fasolka szparagowa ostatnio:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu
no problem -na nas ze wszystkim:tak: no oprócz postu Twojego małżonka -co to to nie:-p nie pomożemy

Czarna76 dobrze że zaglądasz do nas:tak: a ja już nie mogę bardziej się byczyć -to niemozliwe

Kaira ja bym posłuchała Missiiss -to może być coś genetycznego:-( to tak mi wygląda na złe dzielenie się komórek czy coś:-( masz już prawo do skierowania na te badania -no i oczywiście przebadajcie nasionka mężusia -kochana z nami nim się obejrzysz będziesz już mamą:tak:

Kaśka to może dłuto:-D:-D:-D:-D niech Wercia powie w szkole że osobiście widziała jak ciocia w ciąży na głodzie dobierała się do zamarzniętych na kość lodów właśnie przy pomocy dłuta:-D:-D:-D:-D i młotka

Obiecałam Wam w piątek i słowa dotrzymuję:

oto mój Maluch :-)

Załączniki

• Zdjęcie048.jpg
    Zdjęcie048.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry