Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
She na Twoich puzzelkach dostrzegłam już oczko Dzidziusia:-)
kurde .gdybym wczesniej to wiedziala jak sie robi to z 7 tyg bym wam pokazala,a zrobil mi wtedy 3D . Teraz to bede wklejała :-):-):-):-):-)
Kochana niestety wiem co za uczucie,zresztą jak wiele z Nas;-) na tym forum dla mnie zawsze najgorsze były święta i dzień porodu.W tym roku znów mnie to czeka ale musimy wieżyc że kiedyś spędzimy je z naszymi pociechamiWiecie, my dopiero w przyszłym roku będziemy myśleć o drugim Dziecku.
Z jednej strony bym chciała i to bardzo, ale z drugiej nie:-(
Nie chcę, abym drugiego Szkraba porównywała z Maciusiem i tego się boję, gdyż to nie będzie dobre dla Dziecka.
Także nie chcę z tego powodu, że jako na zastępstwo, większość mi mówi, że wkrótce będę w ciąży i ból mi przejdzie, ale to nie prawda.
No, a z drugiej strony, tak bardzo bym chciała przytulić nasz e Dziecko:-(
To tak boli. Niedługo święta, które będą straszne. Miałam nadzieję, że będziemy już w trójkę w domu na święta, że Maciuś będzie ładnie przybierał na wadze i na święta wypuszczą Go.
Tak bym chciała, aby to już było po świętach. Najlepiej, to bym zasnęła i obudziła się po nich.
Także boję się 23 stycznia, na ten dzień miałam termin porodu:-(
;-)
. tez duzo mysle o tym ze jak sie urodzi i bede patrzec w jego oczy to bede widziala Antosia, ale tego chyba sie nie da uniknąć... ale z czasem to przejdzie, ja jakbym miala dlugo dlugo czekac-nie dala bym rady
uszy do gory
zastanow sie na spokojnie wycisz sie i jak bedziesz gotowa z mezem to zacznijcie sie starac, nic na sile
dla mnie swieta tez beda do d... :-( moj synek jakby zyl to napwno jeszcze byg o do domu nie wypusili ale z pewnoscia bym z nim swieta spedzila na oddziale i nikt by mnie nie wyrzucil ze szpitala bo bym sie przypiela kajdankami ...

a ja już chyba widzę siusiaka;-) należą Ci się wszystkie wyniki i rób -wkłucie jest jedno a lepiej wyniki powtórzyć nawet jak były ok. Ja nawet na hiv powtarzałam. Aśka w łeb zarobisz w końcu!!! całe sierpniówki to nie jest zbliżony termin bo to są całe 4 tyg różnicy +/-2 tyg to jakbyś mogła policzyć nawet 6 tygodni miedzy dziećmi!!! moja mała wazyła w 21tc 350 g a są dzieci które już ważą po 450/500 i co mam w histerie wpadać????? wróciłaś od gina -powiedział Ci że jest ok -wiec albo nie właź na to forum, albo zmień gina skoro mu nie wierzysz

Twoje dziecko jest zdrowe i chce sobie w spokoju rosnąć a matka Go tylko wkurwia i żyć nie daje -męczydupa

to się nazywa "rosnę jak na drożdżach
pięknie -już niedługo będziesz miała za swoje jak te nóżki zaczną sobie miejsce robić w brzusiu

już niedługo:-)

Ewcia tule mocno,ale to prawda,jak zajdziesz w ciaze to minie ten ból zobaczysz. Ja mialam termin na 27 wrzesnia. Nie mozesz sie tak zamartwiac,bo wiesz,ze dusza wtedy nie moze spokojnie odejsc tylko sie błąka? no, to w swieta masz byc wesoła,bo Macius napewno by tego chcial,a nie zebys sie smuciła :-)