Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Agatko w takim bądź razie gratuluję córeczki!
ale co by nie było między nóżkami -i tak dam radę;-)
duuuużo pracy przed Tobą 
ale co by nie było między nóżkami -i tak dam radę;-)
duuuużo pracy przed Tobą
Dokładnie z dziewczynkami jest tak że póki się nie zobaczy to... może być chłopczyk ;-):-)
Powolutku będe łączyć wątki i "sprzątać" Nie chcę wyrzucać starych wątków bo nie chcę kogoś postów tak bezpodstawnie niszczyć.

tym bardziej ze tu się powtarzają myśli...No właśnie na nią czekam...i moze to podwyższona tempka przed @.....Witam!
To znowu ja.
Nie było mnie troszkę ale chciałam uporządkować swoje sprawy. Ciężko mi było i jest po odejściu mamy i musiałam troszkę odpocząć od zgiełku netu.
Postaram się powoli znów zacząć uporządkować forum. Przed śmiercią zaczęłam aaaa jak widzę jest sporo pracy. Do zakładania nowych wątków narazie się powstrzymam. Może da sie wykorzystać "stare" i połączyć je ze sobą.
Carri dziękuje za pamieć. Przeczytałam kilka stron i nie "widzę" tutaj Ciebie. Nie jestem wstanie czytać tej produkcji co dzień. Choć naprawdę bardzo bym chciała być znowu w obiegu.. bardzo. Ale musiałabym nic nie robić tylko być z Wami a to nie jest mi dane.
Kasiu Kaska0204 kochana jak się miewasz? Jak wyniki? Może pisałaś tutaj ale naprawdę nie jestem wstanie ogarnąć tego wszystkiego?
Agatko 13x13 jak tam dzidzia w brzuszku? Wiesz już kto Ci tam buszuje? Jakie imię wybraliście i jak Ty się czujesz jako przyszła mamusia?
Pati.b jak Twoje staranka? A może już się udało? Co tam u Ciebie słychać?
GosiaLew serdecznie pozdrawiam.
Anetko Ty też jesteś moderotorem. Może wspólnie zdobędziemy jakieś pomysły by uporządkować ten dział? Co tam i u Ciebie słychać.
Karolka81 doczytałam że masz podwyższona tempkę. Hmm raczej na zapalenie jest za "późno" po zabiegu.. (choć nie wiem kiedy miałaś pod koniec grudnia?) czy pierwsza @ po zabiegu już Cię nawiedziła?