Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

WSTAŁAM RANO, POSZŁAM NA BADANIE GLUKOZY STAŁAM W KOLEJCE A SIĘ OKAZAŁO ŻE W TEJ NASZEJ PRZYCHODNI NIE ROBIĄ OBCIĄŻENIA GLUKOZY I ZARAZ SZLAK MNIE TRAFI BO MUSZE JUTRO JECHAĆ NA DRUGI KONIEC MIASTA A U NAS TAKA ZAMIEĆ ŻE CIĘŻKO NOSA WYŚCIUBIĆ Z DOMU.

.Aga, a może spróbuj zmiany mleka. Może w tym, które teraz mała je jest coś co ją uczula i stąd te kolki?Gosiu podaje jej herbatke...
Edytko poprosze namiary na ta znajoma...Czytalam o kolkach u dzieci i wlasnie boje sie,ze jej to nie minie i bedzie sie meczyla tak dlugo...
Agatko mala dostaje tylko mleko z butelki(ja mialam znikome ilosci pokarmu).
Człowiek milczy nadalJust człowiek się odezwał może?

WITAM JESTEM TAKA WŚCIEKŁA ZE MASAKRAWSTAŁAM RANO, POSZŁAM NA BADANIE GLUKOZY STAŁAM W KOLEJCE A SIĘ OKAZAŁO ŻE W TEJ NASZEJ PRZYCHODNI NIE ROBIĄ OBCIĄŻENIA GLUKOZY I ZARAZ SZLAK MNIE TRAFI BO MUSZE JUTRO JECHAĆ NA DRUGI KONIEC MIASTA A U NAS TAKA ZAMIEĆ ŻE CIĘŻKO NOSA WYŚCIUBIĆ Z DOMU.
nawet nie odśnieżone,masakra jakas!!!
. Chciałabym tez dalej się dokształcić - na stare lata też mi się zachciało;-);-)
- ale na naukę nigdy nie jest za późno
. No to chyba tyle co u mnie

słónce tylko sie boje zebym na poniedziałek miała wyniki bo mam wizyte a nie wiem ile sie czeka na wynik z glukozy.karola normalnie ja mam tez dzisiaj peszka jak nic, pojechalam na badanie krwi,a tu zonk krążyłam w okół przechodni i nie było gdzie zaparkowac, wiec sie wróciłam na chateNawet nie odśnieżone,masakra jakas!!!
A tak poza tym to witam i o zdrowie pytam :-)