Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niuńka.....mój P będzie miał zabieg laparoskopowy usunięcia żylaków powrózka nasiennego....i jakoś mnie strach obleciałEwelinko, a co się będzie dziać 1 marca? już widziałam to w Twoim podpisie
i boję się, że po zabiegu jakośc nasienia sie nie poprawi.....
Dziewczyny, ja stracilam dziecko z powodu niewydolności szyjki macicy, i wlaśnie doczytalam, że lekarz do którego ja teraz chodzilam, w 2007 również zbagatelizowal niewydolność szyjki u innej pacjentki, na szczęście u niej poszla do innego gina i u niej wszystko ok. 
Straszne to wszyskto, czy wy ufacie swoim lekarzom,ja to chyba już żadnemu nie zaufam. 
Ja ufam swojemu gin, ale jestem czujna, jak mi się coś nie podoba lub mam jakiekolwiek wątpliwości to głośno i otwarcie pytam.....Dziewczyny, ja stracilam dziecko z powodu niewydolności szyjki macicy, i wlaśnie doczytalam, że lekarz do którego chodzilam w 2007 również zbagatelizowal niewydolność szyjki u innej pacjentki, na szczęście u niej poszla do innego gina i u niej wszystko ok.
Straszne to wszyskto, czy wy ufacie swoim lekarzom,ja to chyba już żadnemu nie zaufam.
![]()
Trzymam kciukasy, żeby zabieg przyniósł efekty w postaci wielomilionowej bandy chętnych do pracy żołnierzykówNiuńka.....mój P będzie miał zabieg laparoskopowy usunięcia żylaków powrózka nasiennego....i jakoś mnie strach obleciałi boję się, że po zabiegu jakośc nasienia sie nie poprawi.....

Eh, nie da się generalizować, na pewno w wielu przypadkach nie da się przewidzieć niewydolności szyjki, czy wychwycić problemu wystarczająco wcześnie, ale czasami faktycznie minimum profilaktyki może zdziałać bardzo wiele.Dziewczyny, ja stracilam dziecko z powodu niewydolności szyjki macicy, i wlaśnie doczytalam, że lekarz do którego ja teraz chodzilam, w 2007 również zbagatelizowal niewydolność szyjki u innej pacjentki, na szczęście u niej poszla do innego gina i u niej wszystko ok.
![]()
ledwo posprzątałam pokój kuchnię i przedpokój (jakieś 57m) do łazienki i drugiego pokoju nawet nie wchodzę, postawiłam już 5 pranie i mam dość...
nie -za wcześnie prawda? -dziś pierwszy raz w życiu wyprasowałam... pościel
a nawet 3 komplety wyprałam wysuszyłam wyprasowałam i schowałam do pudełek... 
np ja przechodziłam a mój kot nigdy
biedak musi na mnie uważać
bardziej trzeba uważać na ziemię, surowe mięso, niemyte warzywa itp..

ja swojemu ufam... jeśli nie miałabym zaufania do lekarza -byłoby ciężko psychicznie... jeśłi mu nie ufasz zmień Go -albo chodź do dwóch różnych nie wiem czy chodziłaś prywatnie czy nie -nie widze skąd jesteś ale może jest jakaś klinika lub lekarz który przyjmuje na NFZ -zapisz się -niech sprawdza i kontroluje, nie mówię o ganianiu co tydzień i naświetlaniu malca usg ale w razie czego można zasięgnąć czyjejś opinii

zobaczysz tym razem sie uda
ja tez bede pilnowac sie teraz bacznie i co tydzien dwa na usg dowcipne i kontrola dlugosci. nawet sobie zeszyt zaloze i bede co wizyte wpisywac ile cm czy tam mm miala chyba ze sie da wpisywac to w karte ciazy to git bedzie... oby tylko przejsc ten 9 tydzien zeby wsio bylo ok pozniej juz bedzie do brze !!!
widać muszę jeszcze poczekać aż mi się syndrom aktywuje. tak czy inaczej czekają mnie generalne porządki w szafach zanim mauszek się pojawi, bo póki co to miejsca jego garderobę nie ma