Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba.........
ile sie da to wypoczywaj bo potem nie bedziesz miała na to czasu:-)

! Ale o tych pierogach nie musiałas wspomina takiego smaka narobiłas....
. Nie umiem sobie z nim poradzić... :-(
A czy ktoras z was ma tylozgiecie macicy.Ja mam silne tylozgięcie moze to jest przyczyna moich poronien
i nie ma sie co martwić
mi pomogło
proces polega na tym że w ciąży nasz organizm dostarcza maluchowi pokarm tlen itp a od niego dostajemy wszystko co niedobre
i tak w żołądku są toksyny -cola u "normalnych" niszczy żołądek a u nas rozpuszcza te toksyny...
relaksowałam się i tyle... musisz znaleźć przyczynę bo szprycowanie się tabletkami to nie jest dobry pomysł

Anetha psychole chyba...
Może macie jakiś sposób na bóle głowy? Ale takie specyficzne... Od środy minimum raz dziennie zaliczam kibelek. Tak jakoś zachciało mi się z nim bliskich kontaktów nagle... No i zawsze jak już mam za sobą rozmowy w toku, z miejsca dopada mnie straszny ból głowy. Nie umiem sobie z nim poradzić... :-(
A swoją drogą myślałam, że skoro do tej pory nie było talk-show z wc to już mnie to nie spotka. A dziś ledwo na IVp zdążyłam wbiec...![]()

,chociarz ja raz w tygodniu bedac w ciąży piłam bo mi sie chciało .Jednak organizm wie co mu trzeba
.
razem z akupami i nie powiem gdzie mi nogi wchodzą
.Dotleniłam sie na maksa i czuje jakis taki pałer.Mała spi od 1,30 godziny.Kupiłam rybke wedzoną i chba ja wciągne cała
a co mi tam.