Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ja mu już przemówięAs76 trzymam zatem kciuki za fasolkę no i za zdrowie męża....wiesz jak to faceci..udaja że sa silni i wszystko wytrzymają...więc przemów mu do rozumu....

To ja jej zegarek chyba wyregulujęAs, Twojej @ spoznia sie zegarek po prostu.Daj jej jeszcze ze 2 dni a potem sprawdz czy aby... Co ten Twoj maz wymyslil, rany gorzkie, co mu jest?

.Nie lubię takich niespodzianek.

przyznała mi się ,że ma kontuzję nadgarstka i kciuka .
Kazała zapisać ją do chirurga ,bo mocno boli...

Oj takAs76 no to masz teraz kolorowo z ta rodzinka i mnóstwo zmartwień,ale trzymam kciukasy żeby z tego wszystkiego coś się urodziło ...dosłownie.....
bardzo kolorowo 

On jest lekko podziębiony i w max stresie.As, a nie moga to byc bole miedzyzebrowe? Czasem miesnie miedzyzebrowe robia sobie jaja i masz taki efekt ze za cholere powietrza nie zlapiesz bo bol blokuje. Generalnie pluca jako takie nie maja prawa bolec - nie sa unerwione. Serce lepiej zeby nie bo to powaznie brzmi - ja nie chce.:-(

aż w końcu zemdlał i zabrała go karetka

Lady MK fajnie, ze sie zdecydowalas dolaczyc
A ja jakas glupia jestem... Lodowate rece i stopy i wypieki. I jak siedze to mnie cos w brzuchu nizej niz pepek cisnie... Gniecie... Czuje, ze cos tam jest (tak jakby)... I wogole mi lepiej jak spodnie rozepne... Mam nadzieje, ze to nic zlego
Wogole powinnam skonczyc z panikowaniem ale jakos mi tak zostalo... Jutro beta![]()
i parcie na pęcherz ;-).