reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kaira, gratuluję i dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej kruszynki życzę :-);-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Doris, Misia Monisia wstrzemięźliwość lekarze zalecają, żeby do jakiegoś zakażenia nie doszło, szczególnie po zabiegu. A beta może się utrzymywać dosyć długo. Pamiętam, że któraś z nas chyba kwiatuszek jakieś 2 czy 3 tyg. czekała na całkowity spadek hormonu.

ONA, wydaje mi się, że przed okresem to jest raczej, jeśli faktycznie spodziewasz się lada dzień?

Muszę się przyznać, że ja w sobotę i niedzielę miałam brązowe upławy :baffled::confused: prawie jak na okres, ale to 11 i 12 dc. Nie wiem co to było i nie chce mi się wierzyć, że to owulacja ( NIGDY nie miałam plamień podczas owulacji), bo nigdy nie miałam też owulacji wcześniej jak 15 dc a zwykle 16 dc czuję charakterystyczne ukłucie w boku. Będę bardzo zawiedziona, jeśli to była owulka, bo J przyjeżdża w sobotę i miałam nadzieję raczej na przesunięcie owulki, ale w drugą stronę :-( i powiem Wam, że podbrzusze mnie pobolewa praktycznie od @ ....:confused:
Nie wiem czy po tych wszystkich moich przejściach tak mi się wszystko rozregulowuje, czy jak...????:no:

reklama
nisiao nio ja z Alą też tak od 30tc,a teraz nie mam nic:-:)-(

naala róźnicę odczuje napewno.drugie dziecko będzie 24h w jej otoczeniu,będzie płakało itd,będzie zaciekawiona,ale napewno szybko się przyzwyczai.Ala bardzo lubi dzieci i na szczęście nie ma w niej jeszcze zazdrości o inne dziecko.

Kaira gratulacje......Dużo zdrówka dla Malutkiej...Bedzie dobrze :tak:

ONA ja też miewam cos takiego.......wtedy wiem że za dzień lub dwa przyjedzie @......

OneMoreTime nie pomogę.......ale troszke dziwne mi się wydają brązowe upławy w czasie owulacji :confused:

Ktoś pytał o prawo pracy? O co dokładnie chodzi???

reklama
Do góry