Funia90
Fanka BB :)
Maskara nie dosc ,ze to wszystko jest ogromnym cierpieniem,to jeszcze Ci go dolozyli:/Drugi raz robili zabieg - bo po pierwszym mnie wypuścili ale za dwa dni wróciłam i się wyklucilam żeby podjęli mnie znowu bo przyszłam z ponownym skierowaniem od mojego lekarza ... Przyjęli zrobili usg i okazało się że zostawił mi lekarz wielki kawał tkanki z endometrium, który spowodował zakażenie więc znowu mnie uspili i robili drugi zabieg.... :-/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje,ze juz nigdy Cie to nie spotka

. Na początku ok. 300 g na 2 tyg. a później od ok. 3 miesiąca ( jak zaczęliśmy dawać zagęszczacz do mleka, bo Kaja baaarrrrdzo dużo ulewała) przybierała ok. 600 g na 2 tyg. Więc Wasze 200 g na tydzień wydaje mi się super
. Na początku ok. 300 g na 2 tyg. a później od ok. 3 miesiąca ( jak zaczęliśmy dawać zagęszczacz do mleka, bo Kaja baaarrrrdzo dużo ulewała) przybierała ok. 600 g na 2 tyg. Więc Wasze 200 g na tydzień wydaje mi się super  A co Twój lekarz na to? czy sama ją ważyłaś?
 A co Twój lekarz na to? czy sama ją ważyłaś? trzymaj się
 trzymaj się 

bo powinna mieć to szczepienie w 13 miesiącu, ale boję się, że pojedziemy i coś się będzie działo. A wiadomo jak to za granicą po lekarzach...
 bo powinna mieć to szczepienie w 13 miesiącu, ale boję się, że pojedziemy i coś się będzie działo. A wiadomo jak to za granicą po lekarzach...  Poprzednio nic nie było, ale wiadomo, że za każdym razem może być inaczej...
 Poprzednio nic nie było, ale wiadomo, że za każdym razem może być inaczej...