reklama
Hej dziewczynki
Nafoczka jako ze to ja rzucilam haslo aby wstawic nasze zdjecia,aby mozna bylo dopasowac buzke do nicka ,nie moge sie wymigac teraz.Postaram sie dodac jakies zdjecie jeszcze tu.Oczywiscie jak mi sie uda.Oczywiscie ja tez chce Was poogladac
Nafoczka jako ze to ja rzucilam haslo aby wstawic nasze zdjecia,aby mozna bylo dopasowac buzke do nicka ,nie moge sie wymigac teraz.Postaram sie dodac jakies zdjecie jeszcze tu.Oczywiscie jak mi sie uda.Oczywiscie ja tez chce Was poogladac
pyzunia86
Fanka BB :)
Dziewczyny kurcze @ robi ze mnie sobie chyba zarty. Mialam miec 14 do tej pory jej nie ma testy negatywne jedynie co to ciagna mnie piersi zero bolu miesiaczkowego.
Jak do jutra nic sie nie wydarzy to chyba na bete pojde.
Dziewczyny o torbielu mowy nie moze byc bo mialam usg zrobione 5 maja i powiedzial mi ze pieknie to wyglada peklo i plyn jest w zatoce.
Jak do jutra nic sie nie wydarzy to chyba na bete pojde.
Dziewczyny o torbielu mowy nie moze byc bo mialam usg zrobione 5 maja i powiedzial mi ze pieknie to wyglada peklo i plyn jest w zatoce.
Pyzunia No to trzymam kciuki! Zrób sobie jutro rano test. Może do zapłodnienia doszło później i jeszcze testy nie wykrywają. Ja robiłam test tydzień po terminie @ i wyszła mi bardzo bardzo blada kreska. Beta teoretycznie już powinna coś pokazać.
nafoczka Ja oczywiście też chętnie dołączę - z tymże praktycznie nie mam swoich aktualnych zdjęć
nafoczka Ja oczywiście też chętnie dołączę - z tymże praktycznie nie mam swoich aktualnych zdjęć
JaDobra dziewczyny juz wiem jak zrobić temat tylko na nasze fotki wiec pisać mi tu która z was chce podjąć takie wyzwanie bo musze mieć wasze loginy![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama