reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki ja dzis odpuscilam testowanie. Mialam testowac ale przez to plamienie zwatpilam jeszcze bardziej.mam malo testow wiec dzis odpuscilam, jutro zatestuje chyba ze sie @ rozkreci wczesniej. Powinna przyjsc we wtorek. Zobaczymy. Co ma byc to będzie.
@...Margotka9022... kciuki zacisniete

reklama
Hej dziewczynki ja dzis odpuscilam testowanie. Mialam testowac ale przez to plamienie zwatpilam jeszcze bardziej.mam malo testow wiec dzis odpuscilam, jutro zatestuje chyba ze sie @ rozkreci wczesniej. Powinna przyjsc we wtorek. Zobaczymy. Co ma byc to będzie.
@...Margotka9022... kciuki zacisniete
Nie trac nadzieji ;);) moze akurat?? ;)
Ja mam miec czwartek @ tak w pon zaczynam testowac :)

Roxie a co to znaczy ,ze bez wybielacza?Czyzby jakis cien cienia?:o

Margotka czekamy z niecierpliwoscia.

Nusia hmmm,raczej nie ,ale kto to wie,kto to wie?Do @ jeszcze troche czasu,a ze lubie trenowac swoja cierpliwosc,to jeszcze poczekamy :tak:

Frezja glowa do gory kochana.Wszystko przed nami,moze nastepny cykl bedzie nasz?Przytulam

Ja wlasnie jem sniadanie,musze sie zbierac do pracy,choc mi sie nie chce.Ale mus to mus.

Kciuki zacisniete.Roxie,ja nadal wierze :)

Hej BB Ciocie. Mam się dobrze i obiecuje juz więcej nie straszyć mamy. Serduszko mi bije pięknie, mam 2,3 cm i macham rączkami.

20170714_095407.jpg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170714_095407.jpg
    20170714_095407.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 227
@...Margotka9022...a widzisz [emoji5]gratulacje [emoji4]
Juz macha raczkami??serio widzialas to?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022...a widzisz [emoji5]gratulacje [emoji4]
Juz macha raczkami??serio widzialas to?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funiu, lekarka widziała ze rączki się ruszają. Nóżki tez juz widać. Nie widziałam tego bo skupilam się żeby zobaczyć i usłyszeć serduszko :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry