reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej laski ostatnio nie mam na nic czasu ogarniam się i od dziś postaram że będę bardziej na bieżąco teraz robię małemu mleko potem wpadnę obiecuję że choć troszkę doczytam .

@kari21 kochana moje gratulacje; ) ogromnie się cieszę i trzymam mocno kciuki.
Piękny test .

No jestem my jutro oglądamy mieszkanie ale w innej miejscowości tam jest trochę taniej i chce się rozejrzeć co tam mają ciekawego.
Nie oczekuję cudów ale mam nadzieję że będzie w miarę.

Ostatnia edycja:
reklama
@mamcia2014 przypomina mi się jak ja szukałam. Niektóre mieszkania to były w tak masakrycznym stanie, że zastanawiałam się jak ludziom nie wstyd pokazywać coś takiego jako na sprzedaż do remontu.
Pamiętam jak jeden pan mnie rozbawił: no warunki może i kiepskie, ale u sąsiadki to jeszcze gorsze, a i wie pani co? Jest tu fajna tradycja. Jak jest wigilia to wszyscy lokatorzy tu na moim piętrze wynoszą na korytarz stoły i robią wigilię na korytarzu. Popatrzyłam na zapleśniałe od grzyba kąty, czarną podłogę i stwierdziłam, że chyba wiem dlaczego.

Życzę Wam powodzenia w szukaniu gniazdka. Kto szuka, ten znajdzie.:)

Spać czas. Słodkich snów.

@Funia90 przykro mi z powodu koleżanki :(
@kari21 wyczaruj dla mnie taki test [emoji14]
@Olasec najlepsze życzenia dla synka [emoji8]
@madzia0902 ja mam wszystkie badania ok tylko jedną formę mthfr ta najlagodniejsza mam ale clexane i resztę lekow dostałam .

Ja krótko [emoji4] wstałam wzięłam prysznic i wcinam tabletki . Było super ! Wymoczylam sie w babelkach , a masaz olejkim brzoskwiniowym czuje do teraz [emoji14] Oczywiście po chlorze coś tam mnie podraznilo trochę tam na dole, dla mnie nie nowość, ale wezmę od razu ten provag , bo infekcji mi teraz nie trzeba .

Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim dzisiaj wypoczywam w cieniu wczoraj filtry nie pomogly byla temp 30 stopni a w sloncu chyba z 40 wyspa bardzo piekna ale niestety przez pozary bardzo zniszczona bylo tez mnostwo psiakow bezdomnych bo ludzi ewakuowali a one chyba pouciekaly:/ jezdzilismy wczoraj caly dzien quadami chcialam Wam wrzucic jakies fotki ale za duza pojemnosc :) tych zdjec.
@roxie123 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy zyczenia spoznione wymarzonych dwoch kreseczek
Czy ktoras z dziewczyn testowala?

Cześć dziewczyny :)

@Funia90 bardzo mi przykro z powodu przyjaciołki :( a Wy jak sie z Asieńką macie?

@zosiak zmykaj do meza :p nie zebysmy Cie wyganialy czy cos :D
Nie zapomnij jakiego psa ze soba przywieźć :D
Udanego urlopu kochana :*

@roxie123 kiedy to masz testowac? :)
Zaczynam wysyłac fluidki ciazowe i robic czary mary na dwie piekne kreski ;)

U mnie zimno jak nie wiem :(
Wstałam rano z takim bolem gardła, ze M mi robił mleko z czosnkiem :hmm:
A teraz mi mowi, ze capie czosnkiem i że jak do niego mowie to mam patrzec na telewizor :laugh2:
Wybieram sie dzisiaj na jakies zakupy ;) cos musze sobie kupic :)
Miłego dnia :*

@zosiak, @roxie123 no i tak się odpoczywam. Przyjemności wewnętrzne i zewnętrzne są? Są. Mężu jest? Jest. No i pięknie. Tak ma być. :)

@Calineczka24, dobre z tym telewizorem. Ale to i tak masz dobrze. Jak ja kiedyś się tym czosnkiem napasłam to mój zasugerował coś o telepatii. Hmm...jedno i drugie na tele. Widać, że ten sam szczep gatunku wymyślił. Nic oryginalności. Nic.;)

@ivvonka zycze abys szybciutko przerwala awans:p
@Calineczka24 zaszalej na zakupach. Ja wczoraj kupiłam sobie 4 pary butow:p a co
@zosiak @roxie123 wypoczywajcie i ladujcie akumulatorki

@mamcia2014 powodzenia z mieszkaniem
@madzia0902 moj robil badanie nasienia w gamecie. Chyba 130 zl. Co zamierzacie zrobic kochana, naturalnie czy in vitro?

U mnie 8 dc i cycki bola jajniki tez. Ja pierdziele ale mi się zrobil balagan. Musze chyba porobic hormony i pojde w tym miesiącu na monitoring bo cos mi sie wydaje ze jest cos nie tak.:(
Miłej niedzieli

Witam się po długasnej przerwie. Bardzo trudno być zawodowo na topie plus dzieci i dom i mieć jeszcze czas dla siebie (czytaj dla forum) :) na dodatek chłopaki juz zakatarzeni pi pierwszych dniach w szkole a u Wikusia jest juz niania.

@...Margotka9022... ja tez mialam lekko nachodzące łożysko na początku ale lekarz mówił ze się podniesie i juz więcej nic nie mówił wiec pewnie z czasem tak było. Choć jeśli by pozostało przodujace to trzeba bardzo uważać i raczej pod koniec ciąży leży się w szpitalu.

@calineczka kołatanie serca w ciąży to coś "normalnego" choć jeśli coś miałaś to nie zaszkodzi sprawdzić :)

Czy @hajmal się odzywała?

@Frezja_1 chyba Ci się z kimś pomyliłam, ja nie mam żadnych wskazań do in-vitro więc próbujemy jak najbardziej naturalnie :) Pytam o badanie nasienia bo poronienie miałam w maju a jest już wrzesień i dalej nic więc może coś żołnierze szwankują. Albo człowiek za mocno się spina i by chciał tu i teraz no a tak się nie da :D

reklama
Witam się i ja :)
Wczoraj się wybawiłam, wytańczyłam i trochę popiłam :p musiałam utopić swoje smutki. Także dzisiaj powoli wracam do żywych :p
@Funia90 mam nadzieję że przyjaciółka się faktycznie będzie trzymać, bo wszystkie wiemy jak jest ciężko :(
@roxie123 @zosiak udanych urlopów i wracajcie z fasolkami :)
@Calineczka24 pytanko mam do ciebie, bo nie pamiętam twojej historii a tak mnie ostatnio to zastanawia. Po ilu stratach jesteś? Bo kurcze tak ostatnio szukam pozytywów że po jednej stracie udaje się zajść i donosic ciążę. Wszystkie przypadki jakie znam mają dwie nieudane próby :(
@Frezja_1 zrób badania, będziesz wiedziała na czym stoisz :)

Eh, drugi cykl starań bez skutków. Może los daje mi sygnał żeby zrobić te badania :) u mnie dzisiaj 4 dc, a @ jakby trochę odpuszcza. Może nie będzie taka długa jak te dwie ostatnie

@madzia0902 właśnie mam tak samo. Też nie wiem czemu teraz się nie udaje.... Wszyscy mówią że do pół roku po poronieniu łatwiej zajść w ciążę. A tu nic :(

Do góry