reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@K28 i @membaris jak długo staracie się o maluszka?? Jak nie jestem wstanie spamiętać kto kiedy stracił dzidzi i jak długo się stara, stąd pytanie. Ja w pierwszą ciążę zaszłam w lutym tego roku.. Na 23 listopada miałam termin.. Niestety wyszło jak wyszło i po 4 mc od straty znów zobaczyłam dwie kreski i udało się kiedy totalnie olałam sprawę, odpuściłam, poszłam na imprezę z moim facetem i się stało :) totalny luz chyba mi pomógł :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@K28 i @membaris jak długo staracie się o maluszka?? Jak nie jestem wstanie spamiętać kto kiedy stracił dzidzi i jak długo się stara, stąd pytanie. Ja w pierwszą ciążę zaszłam w lutym tego roku.. Na 23 listopada miałam termin.. Niestety wyszło jak wyszło i po 4 mc od straty znów zobaczyłam dwie kreski i udało się kiedy totalnie olałam sprawę, odpuściłam, poszłam na imprezę z moim facetem i się stało :) totalny luz chyba mi pomógł :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
My sie staramy od marca zeszlego roku. Za nami 3 straty. Wspolczuje Ci Twojej i gratuluje dwoch kresek. My ostatnia ciaze tez nie planowalismy,jesli tak mozna to nazwac w trakcie planowania. Mielismy odpuscic na miesiac,bo monitoring owu nam nie dawal nadzieji i okazalo sie,ze jest ciaza. Mysle,ze tez glowa odpuscila i dlatego sie udalo. ALe jak widac, nic z tego nie wyszlo.

@Marika92 czasem właśnie tego trzeba odpuścić :)
Ja mam córkę 6,5 roku o która staraliśmy się około roku, a moja druga ciąża zakończyła się poronieniem 9 października tego roku czyli całkiem niedawno. Pierwsza @ była taka jak zawsze wiec już po niej się staraliśmy i na dniach się okaże z jakim skutkiem :)

@K28 jeszcze się wszystko ułoży :) ja sama nie jestem na tyle daleko w ciąży by wiedzieć że wszystko będzie dobrze ale staram się myśleć, że właśnie tak będzie :) i kiedy odpuściłam bo to głównie ja miałam fioła na punkcie dziecka - udało się.. A teraz sporo wydatków, kupno nowego mieszkania, później jego remont, święta, badania.. Więc jak to się mówi jak się nie na nic to się faktycznie nic nie ma a jak już się ma to wszystko na raz

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

@anja93 no sama nie wiem czy się udało jakoś nic nie czuje niby mam tkliwe piersi ale w sumie to też na @ może być. Nie chce się nastawić bo różnie może być

@Marika92 czasem właśnie tego trzeba odpuścić :)
Ja mam córkę 6,5 roku o która staraliśmy się około roku, a moja druga ciąża zakończyła się poronieniem 9 października tego roku czyli całkiem niedawno. Pierwsza @ była taka jak zawsze wiec już po niej się staraliśmy i na dniach się okaże z jakim skutkiem :)
W takim razie trzymam kciuki :) u mnie było to tak niespodziewane miałam tylko 3 @ po stracie więc ciężko było określić kiedy miałam dni płodne, a jednak się wstrzeliłam [emoji14] ale objawy implantacji miałam jak nic.. I to nie te dotyczące plamienia czy krwawienia ale koszmarny ból jajnika jak nigdy, od razu wiedziałam że coś się dzieje i w 23dc test był już pozytywny a do @ miałam jakoś 5 dni jeszcze, także mój zarodek wżerał się konkretnie [emoji14]

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

@K28 jeszcze się wszystko ułoży :) ja sama nie jestem na tyle daleko w ciąży by wiedzieć że wszystko będzie dobrze ale staram się myśleć, że właśnie tak będzie :) i kiedy odpuściłam bo to głównie ja miałam fioła na punkcie dziecka - udało się.. A teraz sporo wydatków, kupno nowego mieszkania, później jego remont, święta, badania.. Więc jak to się mówi jak się nie na nic to się faktycznie nic nie ma a jak już się na to wszystko na raz

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mam nadzieje,ze sie ulozy. Teraz ta praca mi ciazy na glowie. wolalabym wrocic,odlozyc troche kasy,na pewno sie przyda...Zobaczymy. No sama widzisz ile to potrzeba na to wszystko. Takie to zycie

@K28 nie wiem jal tu z cenami jest...ale w pl tez nie malo zaplacilam ..ale teraz pracuje tu i stac mnie na to zeby zrobic te badania w pl..to mnie cieszy..

reklama
@K28 oj trzeba trzeba.. Chodzę do gin prywatnie.. Do tego teraz badania krwi wyjdą mnie jakoś 350 zł.. No ale.. Nie będę wyliczać - chce mieć zdrowe dzieciątko to muszę o to zadbać, bo kto się przebada jak nie ja :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry