1 

183785
Gość
Uważam, że tak, ale lepiej zadzwonić lub udać się do lekarza.Dziewczyny. Jestem jakoś w 4 tygodniu ciąży. Jestem po poronieniu. Została mi luteina czy mogę ja brać raz dziennie dopochwowo na noc? Podobno nie szkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Uważam, że tak, ale lepiej zadzwonić lub udać się do lekarza.Dziewczyny. Jestem jakoś w 4 tygodniu ciąży. Jestem po poronieniu. Została mi luteina czy mogę ja brać raz dziennie dopochwowo na noc? Podobno nie szkodzi
Uważam, że tak, ale lepiej zadzwonić lub udać się do lekarza.
Juz powszystko ok dzidzius wazy 260g i pokazał co ukrywal miedzy nozkami . Bedzie chłopczyk
No to mnie postraszylasGratulacje kochana
Jakie imię bedzie mial braciszek juz wiesz?
Oj niedobryza malego urwis wszedzie go pełno a teraz uparciuch nieposluszny ale kochany

No to mnie postraszylas Gratulacje kochana Jakie imię bedzie mial braciszek juz wiesz?Juz powszystko ok dzidzius wazy 260g i pokazał co ukrywal miedzy nozkami . Bedzie chłopczyk
Oj niedobryza malego urwis wszedzie go pełno a teraz uparciuch nieposluszny ale kochany

Jeszcze pomyslu brak na imię.No to mnie postraszylas Gratulacje kochana Jakie imię bedzie mial braciszek juz wiesz?