reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki dziewczyny ! Test robiłam wczoraj a dzisiaj przez te krwawienia niby małe ale zawsze pobiegłam do gina przerażona . Mam duphaston2x2 i luteinę 2x1 końska dawka bo mam już na koncie poronienie wczesne i jedna extra... także chucham na zimne od razu :)

reklama
@Blondi_X gratulacje [emoji813]️
I dobrze, ze chuchasz. Wszystkie chuchamy na zimne, ale nie ma w tym nic złego! Trzeba dbać o nasze maluszki.

@Psiara1996 to chyba nasza ŚLĄSKA służba zdrowia tak wyglada. Porażka totalna.
Ja tez niby jestem zadowolona z położnych w Wodzisławiu, ale lekarz, który robił wieczorny obchód był wręcz zdegustowany tym, że ze zwykłym plamieniem leżę w szpitalu.
Jak śmiem w ogóle mu dupę zawracać. Chce do domu.

@Paula919191 wspaniałe wieści. Cieszę się, ze wszystko dobrze :)

@Blondi_X

Edit właśnie puknelam się w głowę :D wiem już o czym mówisz. W żadnej aptece u siebie nie znalazłam. Wolałabym bardziej w formie witamin :)
No....:) o takich właśnie myślałam:) sama nie próbowałam ale byłam bliska bo u mnie z poślizgiem jest różnie a taki żel durex, skyn to obniżają żywotność plemników ... witaminy witaminami a poślizg tez ważny ;)

Dzisiaj byłam na kolejnym usg. Tydzień temu pęcherzyk dominujący miał ok. 1,9mm. Ginka stwierdziła, że mam chyba cykl bezowulacyjny, bo największy pęcherzyk ma dziś około 1,75mm, a już jest 15dc. Podjrzewa, że to ten sam pęcherzyk.
Pytałam o bete HCG z krwi i wbrew temu co czytałam lekarka powiedziała mi, że beta HCG jest wykrywalna we krwi już 48h po zapłodnieniu. Czy to prawda?

reklama
Do góry