reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 chciało mi się myśleć na początku o tym jaką to ja będę sportymama, ale jak mi urosło zadaszenie z przodu to już mi się chciało dokładnie tak, jak Tobie teraz.:)

@Paula919191 super. Rośnij dzidziusiu dalej tak pięknie!!!:)

@Blondi_X Gratuluję dwóch kresek. :biggrin2: A może to implantacja?

@Psiara1996 i odpoczywaj dużo.

@Madlein 2 doby od bingo wyszłaby beta...oj chyba nieeee. Też mi się wydaje, że za szybko.

@Niepatrzwstecz kciuki trzymane są.

@justyndziuk straszne to traktowanie. Ja rozumiem, że nie mogą płakać nad każdą pacjentką, ale coś takiego :wściekła/y: Trochę serca to mogłaby okazać.

Jestem już po wizycie i mogę się pochwalić dzidziuniem :D z pomiarów wyszła starsza ciąża o 3 dni,czyli 8+6, serce bije 140uderzen/min więc lekarz mówi że super. Tak się cieszę,ulga niesamowita :)

Super, bardzo się cieszę! :) gratulacje :)

Jedyne co mnie tu zastanawia to ta niska koncentracja :confused:
Bardzo dobre wyniki. A morfologia 5.8 to na prawdę sporo. Mój mąż miał 1, a są też dziewczyny co ich faceci mieli 0... Także no. Nic tylko działać :)

Leżę już w domku, luteina dopochwowo 2x100 i czekać.. Nie zrobili mi już żadnego usg ani badania od soboty, cóż taka cudowna służba zdrowia. Plamień już nie mam więc wypisali do domku

Masakryczny szpital... Chociaż wiesz gdzie już nie iść jeśli masz wybór.. A kiedy następna wizyta??

Hej hej ;) A czasu mi brak ;) Nie nakręcam się więc może akurat .Który u cb już tydzień?
Hej hej :) co tam u ciebie słychać? ;)

Super, bardzo się cieszę! :) gratulacje :)

Bardzo dobre wyniki. A morfologia 5.8 to na prawdę sporo. Mój mąż miał 1, a są też dziewczyny co ich faceci mieli 0... Także no. Nic tylko działać :)

Masakryczny szpital... Chociaż wiesz gdzie już nie iść jeśli masz wybór.. A kiedy następna wizyta??

Hej hej :) co tam u ciebie słychać? ;)
Podczytuje Was ale czasu mi brak ;) Zaczynam starania w tym cyklu , lekami jestem obstawiona i zobaczymy co z tego wyniknie ;)

@kasiula222 hej, Ala trzyma się dzielnie. Nie przejmuje się wadami i rośnie, wszystko działa jak trzeba. Jutro jedziemy do szpitala na założenie drenów do uszek, bo niestety zbiera się tam płyn i utrudnia słyszenie. To niby niewielki zabieg w uśpieniu, ale boję się okropnie czy nie będzie ją to później bolało.
A to kierowniczka naszej rodziny.;)
20190405_094004.jpg

reklama
@kasiula222 hej, Ala trzyma się dzielnie. Nie przejmuje się wadami i rośnie, wszystko działa jak trzeba. Jutro jedziemy do szpitala na założenie drenów do uszek, bo niestety zbiera się tam płyn i utrudnia słyszenie. To niby niewielki zabieg w uśpieniu, ale boję się okropnie czy nie będzie ją to później bolało.
A to kierowniczka naszej rodziny.;)
Zobacz załącznik 960485
Jej...jaka cudna mała księżniczka ;) no przecudna . Będzie wszystko dobrze ;)

Do góry