reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki dostałam SMS-a od Edytki jest w szpitalu bo zaczęła plamić nie wiadomo dlaczego jak się czegos wiecej dowiem to dam wam znać. Napisała że cały czas wierzy i odpoczywa dostała leki i narazie jest ok.

reklama
witajcie kochane.mąż dostarcyl mi lpatopa z internetem, ale slabo chodzi wiec nie nadrobie zaleglosci.
i nas kiepsko, mam azpalenie nerek, wczoraj przezylam koszmar, cewnikowal mnie bo nie moglam sikac. dostaje dozylnie antybiotyki i mase innych lekow.porobili mi milion badan, no i leze. dzis rano poszlam siusiu i pojawila se krew.ja cala w panice odrazy w ryk, wezwali lekarza a to z cewki moczowej na szczescie.
zrobili mi posiew z szyjki i zobaczymy co uhodują.mam sczerze dosyc ale wierze ze sie uda. felerny 24 tydzien-(
edycia pisala ze jakis maly krwwiaczek 4mm i moze stąd ma krwawienie.
buzziaki iblagamy o modlitwe a nas....

Witam
EDI AGUŚ ANDZI 3mam mocno kciuki

Syluś fajnie ze sie odezwałaś biedulko moja myśle o Was dziewczynki cały czas

a ja mam dziś siwetny dzień wczoraj była impreza 11 osób na naszych 34m2 szok ale było fajnie M brat zrzucił mi z kanapy tel i go szlak trafił wiec nie mam w ogóle kontaktu ze światem musze go zanieść do serwisu jest jeszcze na gwarancji prawdopodobnie poszło coś przy wejściu do ładowania :-((( jakby tego było mało zatrzymała mnie dziś policja na szczeście nie dali mandatu M robi tylna klape i mi tablice zdjal i polozył na desce z tyłu auta i panu policjantowi sie nie spodobało ale na szczescie był mily wrrrr szlak mnie zaraz trafi a dzis znowu goście już mi sie odechciało wszystkiego:-(((

nie smece juz 3mam kciuki za wszystkie dziewczynki i mysle o Was cały czas

no witam sie
przepraszam was kochane ale znow w szpitalu bylam dzis mnie wypuscili:(w czwatrek rano niestety zemdlalam i zaczelam znow plamic na brazowo a ze my konflikt serologiczny mamy to musialam jechac....mialam skurcze i zostawili mnie na obserwacji...porobili badania wszystko ok usg tez tyle ze od wtorku do czwartu dziecko zmienilo pozycje tyle stwierdzili.....na razie skurcze przeszly i mam nadzieje ze tak szybko znow sie nie pojawia i dotrwamy jakos do terminu....kazali odpoczywac ,nie chodzic duzo ,nie dzwigac no i oczywiscie zero sexu....
pozdrawiam was bardzo serdecznie i dziekuje za pamiec
nie doczytam zaleglosci niestety ale trzymam za wszystkie kciuki:)

No widzisz 7 miesiac jeszcze z miesiac choc wytrzymaj i bedzie ok. A ja myslalm ze jak mina te twoje pierwsze tygodnie to juz bedzie z gorki, kurcze a tu biedna musisz teraz sie martwic. Mam nadzieje ze wszystko sie wyciszy i teraz juz bedzie ok. Ale na konflikt cos dostajesz chyba co??

reklama
tak tak dostaje anty D zawsze:) na szczescie te krwawienie to z jakiegos naczynka w pochwie chyba bylo ....wszystko jest ok i z lozyskiem i wogole i zadnych przeciwcial nie znalezli na szczescie....dali mi zastrzyki z hormonow na rozwoj pluc u malenstwa wiec juz jakas ochrona jest w razie co:) ja sie tak zbytnio staram nie martwic bo stres dobrze nie wplywa na te sytucje:) bedzie dobrze:) dotrwamy do teminu zobaczysz:)

Ostatnia edycja:
Do góry