reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam :-) a tylko na chwilke przyszlam sie przywitac, dopiero wrócilam z pracy, padnieta jestem, niestety nie nadrobię produkcji ;-)
Buziam Was Wszystkie bardzo bardzo mocno!
Jak Edytka???? Jak Agusia Kusicielka?????
Aga Ir a jak Tobie kochana???
Haniu Nocna a gdzieś Ty?? Jak mąż?? I jak Ty się trzymasz?

Dojrzalam tez ze mamy nową forumowiczkę Mamusię Grzesia, dla Twojego Aniołka
[*]
Lece spac, ledwo na oczka patrze

Ostatnia edycja:
Dzięki Angelka. Kiepsko, ale żyję. Schizy mam straszne. Cały czas się boję, że stracę to dziecko. Dosyć dobrze się czuję fizycznie, więc świruję czy wszystko jest ok, bo w poprzednich ciążach nie mogłam wyjść z toalety.Wiem, że każda ciąża jest inna, ale to silniejsze ode mnie.
Jakby wszystkiego było mało, to teściowa złamała nogę, więc mam senatorium w domu i codzienne wizyty w szpitalu. W środę będzie operowana.Żal mi Jej bardzo.
A z weselszych wiadomości, to Michaś miał w niedzielę komunię i jest mega szczęśliwy.
Wiem, że Edytka teraz nie zagląda, ale bardzo o Niej myślę. O AJ również. Mamy podobny wiek ciąży i tak bardzo bym chciała, żeby nam się udało. Z resztą nie tylko naszej trójce. Wszystkim Dziewczynkom.
Ściskam mocno. Do piątku raczej nie mam szans na kompa, bo w domu młyn totalny, ale kibicuję wszystkim.
Mamo Grzesia. Dla Twojego Syneczka [*]

GUSKA gratuluję. Nareszcie jest. Ucałuj malutką od e-cioci koniecznie.
A Ja dziś po ostatnim USG genetycznym. Mam pamiatkowe zdjęcie.
Oto ono.
Magdusia w 32 tygodniu ważąca 1919 gram.

Śliczna ta Twoja Kruszynka:-D

Witajcie!!ja 21sierpnia urodziałam martwego synka Grzesia w 23tc...teraz znowu jestem w ciazy w lipcu spodziewam sie dzidziusia...:-)

Witam serdecznie! Poroniłam w grudniu w 6 tc, teraz znowu się staramy o dzidziusia :) jednakże nie musze dodawać jak bardzo się boję!:no:Martwi mnie jedno przy poprzedniej ciąży miałam kłucia w brzuchu i jelitach, teraz czekam na okres i znowu czuje te same kłucia :( boje się strasznie że znowu coś może być nie tak a może to normalne? wariuje już z nerwów a @ dopiero ma przyjść w niedziele!

Pozdrawiam Wszystkie BB, śledzę wasze wątki od dawna i jestem z Wami dziewczęta!

Witam:-D
[*] dla Waszych Aniołków:tak:

Witam wszystkie dziewczynki!!!!!!!!1 wiecie może czy ALSO...... urodziła???:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

BUZIOLE DLA WSZYSTKICH....SYLA TRZYMAJ SIĘ TAM W SZPITALU,,dobrze ,że masz neta...

HAnia,,, ja tez mam shizy,,,,,,,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,, więc nie wiem co CI powiedzieć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AGA AJ...... trzymam kciuki za wizytę...................
AGA IRL..odpoczywaj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:tak::tak::-D:-D

SELENKO.. MAGDUSIA PIEKNA.......................:-D:-D:-D:-Di jaka babinka wielka..;),,oj ty szybciutko urodzisz,, 38 tydz i sam asię zaprosi n aświat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Alla,,,,,jak Kubuś???? daje znaki............??

Wróbelku ,,co za piekne imiona,,, Igor wiadomo........:-D:-Da HANIA< też brałam pod uwagę,,,,,,,,jestem za...................:-D:-D:-D

MARLENKO, SZAFIRKU, ALUTKA, ALICJA, AGI, angelika, Mama sówkaKAROLKA , OLcia, OLa 2 i wszystkie staraczki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~``````````````````

GABI co u WAS?

MARTA ONA-...co tak CIEBIE MAŁO...

DILAJLA,, jak TY SIĘ CZUJESZ?????

MIRKA< MORDOKLEJKA, jężYK, ANESTO .. ucałujcie dzieciaczki, DLaczegotak ty też..... może jednak zajrzysz:-D:-D:-D:-D:-D

BUZIAM WSZYSTKIE Z RANA.......................

PATI, PYSIA, SCARLET,MARTI, KOTI, CARII, Magdalenka, Sylvi, NIUSIA, pozdrawiam....

Właśnie CARII gdzi e TY SIĘ PODZIEWASZ.......??
CYNICZNA TEZ znikła?????

EDI..... TY WIESZ ....:-D:-D

jeszcze nie...jakoś się boję że poprostu mi się @ spóźnia..raptem 1-2 dni więc to jeszcze nic...moj mąz mowi ze pewnie przylezie w czwartek - nie wiem skad mu sie to wzielo?

reklama
ja........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nadal boli...... i nie ma rady lekarka juz mówize może żeby cos innego spróbowąć ,że to może żołądek nie wyrabia, ale ja juz nie chcęleków,, wolę pocierpieć a małego nie narażać,,, pozatym na wizycie wszystko ok......następna na DZIEŃ DZIECKA;)więc musi być udana:-D:-D:-D

Do góry