reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie mnie boli najprawdopodobniej z ucisku,, w pierwszej ciąży też to przechodziłam,, to aż piecze jak by ktoś mnie poparzył tam w środku,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mamo sówka,,,,to super. za parędni,, będziesz miała pikny dzień......cieszę się że wszystko ok.....:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Przyszła mamusia,,,,,,Franio..... kurcze strasznie żywy,,,,,, zawsze z rana.... daje czadu,,,,, w dzień jak odpoczywam,,,,, bo jak mam zajęcie to on kima,,,, no i wieczorkiem ja kładę się a on prezentuje swoje wdzięki,,,,, a mój brzuch robi sie jak 2 stożki, z jednej dupk,a z drugiej plecki,,albo nogi wyciąga, można złapać,,,, w szpitalu mieli ubaw ,że tak widać,,,, mój mąż sam nie może się nadziwić że tak widać jakmały się pręży ..... także aktywny,,,:-D:-D:-Da to juz boli,, coraz mniej miejsca,,,,a jemu to rybka,,heh ale wtedy wiem,że jest i ma się dobrze,,,;):-D:-D:-D

a poduszka elektryczna chyba nic nie da,, próbowałam coś ciepłego i nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a lezenie, to fakt pomagabo troche odpuszcza, dlatego pewna jestem,że to ucisk,,,, ale jak tu lezeć jak ma się małego urwisa, który wstajeo 7, śniadanie, potem ogranąć mieszkanko, na spacer z psem, potem na dwór z Igorem, przez wszystkie place zabaw,,,, rower itp. potem,, jakis obiadek, nie mam kiedy,,, szkoda mi żeby Igor w taką pogodę,, siedział w domu i patrzył na inne dzieci, więc poświęcam sie jak moge,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Dalc co tam,, MY KOBIETY TWarde i wszystkiemu damy radę.....

jak byłam w pierwszej ciązy to tak było, tylko spałam i jadłam.. i nic nie robiłam,,,:-D:-D

reklama
u mnie mija 13 czerwca rok od straty:no::no::no: moja kruszynka miała by dziś....4,5m...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ALE TAK MIAŁO BYĆ i zawitał do nas FRANIO,, mały rojber;0:-D:-D:-D i do WAS ZAWITAJA KRUSZYNKI;;;:-D:-D.

ja nie moge..ale schizy mam..chcialam zapalic sobie do kawki..siegam po paczke..a tam napis:

PALENIE TYTONIU W CZASIE CIĄŻY SZKODZI TWOJEMU DZIECKU

wiecie co , ja jak byłam teraz w szpitalu, to najpierw jakaś bab leżała koło mnie,,,,i paliła 2 paczki dziennie w szpitalu bedac w 30 tyg ciąży, widać że jakas patologia, bo potobno był tu umieszczona bo uciekał ze szpitala we wrocławiu, bo tam blisko domu,,,,, chyba miała blizniaki , jedno straciła ale nie z=szło sie dogada,,,,,potem za ni aprzyszł ana stepna do porodu,, i miała potescie kroplówki,,, rozwarcie na 5 ,, połozna ja szuka , bo nie zdazy z lewatywą, a ona poszła na peta, przerażało mni eto,,że tak świadomie truja te dzieci,,;:)no::no::no::no:buuuuuuuu

reklama
a tu człowiek się stara, dba, bierze witaminy,,i same kłody pod nogami, a one rodza dzieci zdrowe i to jeszce z wpadek,, to niesprawiedliwe, daczego My mamy tak ciezko:wściekła/y:

Do góry