reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja idę zrobić trzeci raz progesteron. Ponieważ prowadzę u siebie obserwacje cykli, to zauważyłam, że mam małą ilość temperatur wysokich, czyli krótką tą fazę lutealną. No i jak powiedziałam o tym lekarzowi w szpitalu po zabiegu, to kazał mi to poobserwować. A teraz od tego nieszczęsnego stycznia, to mam miesiączki co 24-25 dni, a owulację 15-16, a nawet 17 dzień. Więc faza lutealna wynosi u mnie koło 8-9 dni. A podobno najlepiej żeby było 12-16 :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ola81 to my jesteśmy na podobnym etapie :-):-):-)
to mnie trochę pocieszyłaś, że nie muszę może jednak tak długo czekać.

Dziś idę do dentystki, bo oczywiście, zaczął mi roznąć ząb mądrości i trochę wdał się stan zapalny, a to raczej nie jest w ciąży wskazane :wściekła/y:

Witam:-)
u Werci ok przynajmniej z uśmiechem na twarzy ze szkoły wyszla
Bardzo się cieszę :-)

Dziękujemy za gratulacje i kciuki!
Dziś pierwszy raz samodzielnie przewinęłam małą i pierwszy raz przystawiłam ją do piersi. I wiedziała co ma z nią robić :-) Niezapomniane wrażenie.
:-D:-D:-D:-D:-D

.Ale mi głupio że nie wiem co u każdej z Was osobna się dzieje :-( źle mi z tym.
Teraz Ty jesteś najważniejsza :tak::tak::tak::tak:

Dizś byłam 1 wszy dzień w pracy było fajnie dziewczyny bardzo sympatyczne szefostwo ponoć też okazę sie w praniu one nie narzekaja.
Super:-)

U mnie brak @ nadal, jutro jak nie dostane dzwonie do gina żeby się umowic na wizyte....
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło.

Witam się z rana i melduję, że u nas bez większych zmian. Poza tym, że zaczynam wariować czy wszytko gra u maluszka:-( a usg dopiero w przyszły piątek. Ten strach jest najgorszy... w ogóle nie pozwala cieszyć się ciążą:-(
Trzymaj się. Powtarzaj sobie codziennie - Wszystko będzie dobrze- tak mi kazała Edytka i pomogło :tak::tak:

Tam będę miała posiewy, kolposkopie i pewnie dostanę jakies skierowania na hormony itd.
Trzymam kciuki za wyniki:tak:

U mnie dziś nieciekawie...pogoda taka sobie:baffled: a do tego jeszcze jutro mamy pogrzeb, bo wczoraj zmarła taka daleka ciotka od mamy Narzeczonka, ale ona mieszkała dom koło nas i mama od 7 lat się nią opiekowała...teraz tylko się zastanawiamy czy jej siostra z Berlina przyjedzie na pogrzeb...bo na wesele to była pierwsza...
Przykro mi.

Kubuś jest przecudowny, jak na niego patrze to nie mogę uwierzyć, że to Mój Skarb.
Przedstawiam Wam Go:
Witaj Kubusiu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Weronika od niedzieli daje mi niezle popalic ,fika w brzuchu jak zaba od rana do wieczora.Jakies dziwne to moje dziecko bo podobno dzieci w brzuszku spia po 20 godz. na dobe u mnie to ona fika dobre 10godz.na dobe:dry::-).
Super :-):-):-):-)

Dziewczyny ile lekarz kazał wam odczekać?
Mi 2 @.

Ciesze sie,ze rodzinka mnie odwiedza bo ja ja na razie nigdzie nie moge sie ruszyc.
:-):-)

U mnie za kilka dni 5@ po zabiegu. Normalnie powinnam się cieszyć, ale staranek niestety nie będzie :no::no::no: Najpierw znaleźć pracę, potem stranka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W takim razie szybkiego znalezienia pracy ;-)

Za kilka dni rozpoczynamy staranka i po prostu coraz więcej obaw i myśli, ale wierzę, że bedzie lepiej.
Na pewno będzie dobrze:tak:

Więc faza lutealna wynosi u mnie koło 8-9 dni. A podobno najlepiej żeby było 12-16 :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Mi mówili, że minimum 10 dni.

reklama
Ja sobie tak myślę że Bóg ma swój cel w tym ze my Aniołkowe mamy musimy cierpieć:no::no:Jak straciłammojego synka to ciągle zatanawiałam sie nad tym co musiałam złego zrobić w życiu że Bóg mnie tak ukarał

Do góry