reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witajcie wieczorem
pustki się tutaj zrobiły....

Witam wszystkie nowe koleżanki.... i trzymam za wszystkie kciuki, w końcu dla każdej z nas zaświeci słońce... tylko że nigdy nie wiadomo kiedy...

u mnie nic nowego więc tylko poczytuję

Cześć Dziewczynki
melduję się, czytam żeby być w temacie :)
Leon w końcu zdrowy! :-) huraaa
we wtorek idę na pobranie krwi i zobaczymy - jak wyniki będą ok to szczepię sie na żółtaczkę - znowu- zaczęłam w październiku2008 -ale okazało się,że jestem w ciąży i gin powiedział żeby nie brac kolejnej dawki. więc teraz muszę od początku...:confused:
21 lipca idę pobrać posiew... no i zobaczymy.na jesień zabieg... a później...;-)być może zielone światełko.

TRZYMAJ SIĘ GOSIU:)
ilonka26 - to my chyba razem sobie poczekamy na staranka...a później po prostu zdamy się na los...lub Przeznaczenie - jak kto woli
Agatko 13 -tak bardzo dobrze Cię rozumiem...też wkrótce pojadę zobaczyć gotowy pomniczek mojej corci..
slodziutka_e -witam - miłego weekendu życzę!
gosiekg82 - niestety w interpretacji wyników nie pomogę... jestem tylko "specjalistką" od problemów z szyjką macicy..:sorry2:
kinguś - dbaj o Kinie:-D - oj jak masz fajnie z tymi kopniaczkami :)):-D

nie jeszcze nie mam założony o tym jeszcze nie rozmiawialiśmy ale narazie szyjka jest ok na usg genetycznym tez dr mówiła że jest prawidłowa , ale na kolejnej wizycie napewno o to zapytam, :angry: ale gin dmucha na zimno tak mówi
no lepiej niech dmucha i chucha... sama wiesz.
Mój gin niestety też mówil,że jest ok a jednak okazalo się inaczej. W sumie nie chcę Cię straszyć. tylko mi tyle w szpitalu do głowy nabili informacji, że aż strach. no i że jeśli w poprzedniej ciąży były problemy z szyjką to trzeba zakładać profilaktycznie szew bo w 20 tyg może wszystko nagle runąć.... tak właśnie bylo u mnie :baffled:
A długo leżałaś w szpitalu, w poprzedniej aniolkowej ciąży?

ilonka26 - to my chyba razem sobie poczekamy na staranka...a później po prostu zdamy się na los...lub Przeznaczenie - jak kto woli
nie ma sprawy, będzie nam razem łatwiej :)
Gosiu jak u ciebie nie ma zapalenia i będziesz się dobrze czuła po 2 @ to pewnie nic nie stoi na przeszkodzie żebyście zaczęli starania :) Główka do góry!! :-)
Dziewczynki trzymajcie się i do usłyszenia w niedzielę, bo jutro wybieram się do babci!!

Witajcie nocną porą :-)
Po całym tygodniu pracy jestem padnięta, wczoraj nawet nie miałam sił poczytać co się u was działo. Mam tyle teraz pracy, że zżera całą moją energię, zostają mi siły jedynie na to aby położyć się do łóżka. Dobrze, że już weekend, ale jak pomyśle co czeka mnie po niedzieli to szok.

A tak w ogóle to chciałam napisać, że dostałam drugą @ po 25 dniach - sama jestem zszokowana, ze tak szybko. Pierwszą @ miałam po 31 dniach.

Pozdrawiam wszystkie cieplutko i teraz idę spać.

Gaubrysiu, to super, że Leoś zdrowy!!

Agatko 13, mam nadzieję, że wizyta na grobie maluszka przyniesie Ci ulgę...

Gosiu Lew, ja też się cieszę z weekendu, bo chociaż męża będę mieć w domu.

Byłam dziś na kontroli, maluch ma się dobrze, jest ruchliwy, bardzo się cieszę i zaczynam pozytywnie myśleć, bo moja lekarka już mówiła mi o porodzie...

reklama
Witajcie nocną porą :-)
Po całym tygodniu pracy jestem padnięta, wczoraj nawet nie miałam sił poczytać co się u was działo. Mam tyle teraz pracy, że zżera całą moją energię, zostają mi siły jedynie na to aby położyć się do łóżka. Dobrze, że już weekend, ale jak pomyśle co czeka mnie po niedzieli to szok.

A tak w ogóle to chciałam napisać, że dostałam drugą @ po 25 dniach - sama jestem zszokowana, ze tak szybko. Pierwszą @ miałam po 31 dniach.

Pozdrawiam wszystkie cieplutko i teraz idę spać.
no to szybciutko ale czy to znaczy, ze mozecie juz rozpoczac starania od tego cyklu??

Do góry