ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ale aż tyle?!!!!! Nawet na poczcie byłam......aferę zrobić...Nie denerwuj się... To tylko POCZTA POLSKA... Ona zawsze ma opóźnienia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale aż tyle?!!!!! Nawet na poczcie byłam......aferę zrobić...Nie denerwuj się... To tylko POCZTA POLSKA... Ona zawsze ma opóźnienia![]()
Ale aż tyle?!!!!! Nawet na poczcie byłam......aferę zrobić...![]()
Poleconym......ale przecież ten list z kanady nie idzie tylko z Gdańska do mnie (40 km).....brak słów normalnie....To jeszcze zależy jakim listem Ci to wysłali... Bo jak zwykłym, a nie priorytetem, to możesz czekać nawet i 2 tygodnie;-)
Trzymaj sie Kochaniutka, zaglądaj do nas częściej:-):-):-)Kochane...
Muszę wam podziękować z całego serca raz jeszcze...
W końcu mogłam sobie z kimś pogadać, wyżalić się, trochę tez i uspokoić...
Raz jeszcze dziękuję...
A ty Ewelinko nie denerwuj się, oczekiwanie jest zawsze najgorsze, ale potem jaką radość sprawiają dobre wiadomości...
Trzymam kciuki.....nie bojkaj się ;-):-)Są już wyniki w szpitalu. Odberamy jutro rano. Już sie boję![]()
kciuki zacisnięteWitam :-)
No to super:-)
Dzięki, rzeczywiście mi szybko czas zleciał ;-);-)
Jakoś udało mi się z tym brzuszkiem i do tej pory przytyłam 9 kg;-);-)
Wspaniała wiadomość
Na pewno się pomodlę.
Przytulam.
Trzymam trzymam
Bardzo mi przykro
[*]
Śpię dzielnie do 10
Dzięki za info;-)
Ja słyszałam różne opinie ja się nie szczepiłam.
Wczoraj M odebrał badania i
w końcu hemoglobina podskoczyła do 12,7
leukocyty w osadzie moczu 0-1 norma 0-5czyli tamte wyniki 30-50 mogą sobie w tyłek wsadzić
nie mam kiły
mocznik, kreatynina w normie
Dziś o 18:30 mam usg i proszę o kciuki za moją nerkę żeby wytrzymała do końca ;-)
światełko dla Twojego aniołka (*)Poroniłam 21.09.2009 r...
To wszystko jest we mnie takie świeże...
Takie bolesne...
Nie potrafię znaleźć sobie miejsca..
Ale wiem, że jak tylko zdrowie mi pozwoli, będziemy starać się o kolejne, trzecie już, dziecko...
Tylko nie zrozumcie mnie źle...
To nie będzie dziecko ZAMIAST, bo tak się nie da
Mój ANIOŁEK był jedyny i niepowtarzalny...
[*] Aniołku mój, kochamy cie bardzo
:--
-(
tiaaa takie debate są rewelacyjnie owocne.Dobra dziewuszki -przy takiej Waszej produkcji nie można tylko raz dziennie wchodzić bo się nie nadąży
Ugotowałam sobie marchewkę, zrobiłam sok warzywny, wywiesiłam pranie i odwiedziłam forum kwietniowe -uwielbiam kiedy ktoś kto nie pije alkoholu i nie pali wypowiada się na temat szkodliwości nikotyny i alkoholu w ciąży
As czekam na zdjęcie postępów obrazu. Ja w sumie też mam czas -mogłabym coś takiego zacząć ale podejrzewam że skończyłoby się na totalnej masakrze bo to dla mnie jak robienie statków w butelce -niemożliwemięsko mniami
Kasiu a myślisz że jak zafasolkujesz to mnie tu nie będzie? będę a o wydrukowaniu postów też myślałam bo w sumie ostatnio prowadziłam pamiętnik ciaży a teraz tutaj wszystko pisze więc na jedno wychodzi:-) też chciałabym nagrać np pierwszą kąpiel a będzie to tak
Ja "no dobra chyba trzeba wykąpać w końcu dziecko"
S "no"
Ja "to co robimy?"
S "dzwonimy po mamę"
Ja "no":-):-):-)
trzymam kciuki.Są już wyniki w szpitalu. Odberamy jutro rano. Już sie boję![]()