karolcia81
czekam na szczęście.....
zjola - oj tak od czerwca ziemia sie zatrzęsie. 
mam tylko takie mieszane uczucia...z jednej strony chciałabym żeby sie udało od razu....ale jednocześnie chciałabym choć troszke jeszcze poczekać i nacieszyć się bliskością i cieszyć sie ze staranek.
onaxxx- kochana, wiem, że jest bardzo ciężko zacząć cieszyć się życiem po stracie...ale obiecuje Ci, że można. Ja już kilka dni po wyjściu ze szpitala postanowiłam walczyć ale ciesząc się z każdego dnia. Dzieś wiem, że jeśli będzie fasolka to będzie cudnie, ale jeśli sie nie uda to tez będę szczęśliwa....bo dane mi było zobaczyć te dwie kreski. A Twój wiek, to nie wyrok....głowa do góry, piersi do przodu i ruszaj na poszukiwania tausia dla największego skarbu na świecie. Dasz radę - my tu wszystkie silne, dzielne baby jesteśmy - jedne mocno i cudownie wspierane przez swoich partnerów, inne nie....ale idziemy do przodu. Kochana nie dawaj nikomu satyswakcji...uśmiechaj się, choć serce płacze - ja właśnie tak robię....jestem cholernie szczęśliwa...choć czasami pod prysznicem wraz z codziennym zmęczeniem spłukuje łzy...bo tęsknie za moimi Aniołkami.

mam tylko takie mieszane uczucia...z jednej strony chciałabym żeby sie udało od razu....ale jednocześnie chciałabym choć troszke jeszcze poczekać i nacieszyć się bliskością i cieszyć sie ze staranek.
onaxxx- kochana, wiem, że jest bardzo ciężko zacząć cieszyć się życiem po stracie...ale obiecuje Ci, że można. Ja już kilka dni po wyjściu ze szpitala postanowiłam walczyć ale ciesząc się z każdego dnia. Dzieś wiem, że jeśli będzie fasolka to będzie cudnie, ale jeśli sie nie uda to tez będę szczęśliwa....bo dane mi było zobaczyć te dwie kreski. A Twój wiek, to nie wyrok....głowa do góry, piersi do przodu i ruszaj na poszukiwania tausia dla największego skarbu na świecie. Dasz radę - my tu wszystkie silne, dzielne baby jesteśmy - jedne mocno i cudownie wspierane przez swoich partnerów, inne nie....ale idziemy do przodu. Kochana nie dawaj nikomu satyswakcji...uśmiechaj się, choć serce płacze - ja właśnie tak robię....jestem cholernie szczęśliwa...choć czasami pod prysznicem wraz z codziennym zmęczeniem spłukuje łzy...bo tęsknie za moimi Aniołkami.

jestes piekna kobieta ktora zasluguje na szczescie i napewno je osiagniesz... bardzo ci dziekuje za to ze zemna pisze co ja bym bez ciebie zrobilam. nie zalamuje sie  (boze i ja te slowa pisze) bedzie jeszcze dobrze bo w koncu musi byc i ja trzymam za ciebie kciuki
 jestes piekna kobieta ktora zasluguje na szczescie i napewno je osiagniesz... bardzo ci dziekuje za to ze zemna pisze co ja bym bez ciebie zrobilam. nie zalamuje sie  (boze i ja te slowa pisze) bedzie jeszcze dobrze bo w koncu musi byc i ja trzymam za ciebie kciuki  i tak slucham
 i tak slucham 

tylko my same wiemy co tak naprawde przeszylysmy i co i jak sie wydarzylo  .... moze i oni by podjeli taka decyzje a nie inna... ja nigdy w zyciu... gdybym mogla zrobic co kolwiek aby moje dziecko zylo zrobila bym to... oddala bym swoje zycie za nie byle tylko moglo zyc...:-)
 tylko my same wiemy co tak naprawde przeszylysmy i co i jak sie wydarzylo  .... moze i oni by podjeli taka decyzje a nie inna... ja nigdy w zyciu... gdybym mogla zrobic co kolwiek aby moje dziecko zylo zrobila bym to... oddala bym swoje zycie za nie byle tylko moglo zyc...:-) o tej gadaniny. teraz nie interesuje mnie co ludzie powiedza wisis mi to... ze ktos cos powie a moje reakcja powinna byc taka bo tak by wypadalo pffff.... rozrycze sie jak tego potrzebuje i tyle... jako 15 -16 latka bylam tak zagubiona w swoim zyciu ze zyly sobie podcinalam glownie przez ludzi... a teraz mysle boze jaki to byl blad przez glupich ludzi.......
 o tej gadaniny. teraz nie interesuje mnie co ludzie powiedza wisis mi to... ze ktos cos powie a moje reakcja powinna byc taka bo tak by wypadalo pffff.... rozrycze sie jak tego potrzebuje i tyle... jako 15 -16 latka bylam tak zagubiona w swoim zyciu ze zyly sobie podcinalam glownie przez ludzi... a teraz mysle boze jaki to byl blad przez glupich ludzi.......