reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czarna, a ile latek liczy sobie Twoje mlodsze dziecie? 7-8, tak? Wiec spokojnie, poki co reprezentuje okres tzw. sroczego gustu. Moje tez to mialy. Marynia w tym wieku zaczela spiewac wiec czesto miewala kreacje typowo sceniczne. Matulu, co ona wymyslala... Im wiecej brokatu tym jej zdaniem ladniej bylo. Kiedys cala zachwycona i dumna wyszlam z nia z Sukiennic bo ogladala z zachwytem srebrna bizuterie z bursztynami, myslalam ze zaczyna normalniec... Nie zwrocilam uwagi ze typuje bursztyny minimum wielkosci kurzego jaja, inne jej nie kreca. Przeszly mi wszelkie nadzieje jak dopadla w jakiejs bramie stoisko z tureckim i indyjskim badziewiem typu bardzo zlote i bardzo srebrne i zawisla w zachwycie.:-D Na dzien dzisiejszy ma dziwny, ale juz nie blyszczacy gust.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinak moj piekny to tylko przejsciowo na zeslaniu, bo jak pamietacie, stracil prace i teraz w jednej firmie pracujemy. Tylko na szkolenie musial pojechac. Niestety zarobki ma olsztynskie, bo to tylko przejsciowe. Ale jakos dajemy rade.
A ja chyba od nowa bede chora:( znowu z nosa ciurkiem leci i znowu goraczka. Jeszcze nigdy tak dlugo nie chorowalam. Normalnie zalamka. Ale za to w koncu zaczyna mi po malu spadac waga;) od poniedzialku juz kilogram. Trzymajcie kciuki, chociaz tyle moge dla siebie zrobic:)

Buziaki:*

Ps: Czarna, to ja sie podlaczam pod TWoje modlitwy. Czestochowa to dla nas bardzo wazne miejsce, od pielgrzymki zaczal sie nasz zwiazek:) i tak juz trwa 12 lat. Mielismy do przejscia marne 520 kilometrow, czyli 16 dni w upale. Uczy pokory. Moze dlatego jestesmy tacy silni i razem pokonujemy wszystkie trudnosci.

Ostatnia edycja:
O to , to ! To jest to : sroczy gust Mam nadzieje że to minie . Jak już naprawde przesadzi , to mówie że jak się nie przebierze to ją z nią nie idę . wtedy troche odpuści. Ona ma 8 lat.

Matka wyrodna.:-D Ja mowilam ze ide, ale ona 5 metrow za mna i sie przy ludziach do mnie nie odzywa. Zawsze strzelala o to focha.:-D Przechodzi. Bzdziagwa miala okres czarny, teraz uznaje kolory, ale ubiera sie oryginalnie - koszulka na bluzke z dlugim rekawem, spodniczka na spodniach... Cos po mamie albo co... Szuka chyba czegos dla siebie po prostu, nie wbija sie w ramki, tylko eksperymentuje. Jak dla mnie zaden problem, tez lubie po swojemu.

Olusia , idąc tam dzisiaj myślałam o nas wszystkich
To miło wspominacie pielgrzymkę , a tyle kilometrów to naprawdę wyzwanie.

Anulka , gdzieś ty się zagubiła? Hoop , hoop !

czarna ja też się dołączam do modlitwy za nas wszystkie.... sama bym bardzo chciała jechać do Częstochowy... ale może w sierpniu się postaram!!

wisienka jaka śliczna ta Twoja truskaweczka!! tylko schrupać!! pięknośći... gratuluję!!

a u nas taka burza w nocy;/ wszędzie straże były... domy podmyło... ehh.... od 21 do 4 złączyły się 4 burze... masakra....

teraz tylko znajdziemy dobre prace... i kochane ruszamy z remontami!!! nawet brat pytał wczoraj kiedy się wprowadzamy... a my, że na razie brak finansów, a on, że kasą się nie trzeba przejmować!! znaczy z nim problemu nie będzie....
w ogóle codziennie tam przebywamy... i świetnie się rozumiemy...

a tu tak załączam fotkę z moimi pyziulami:) Pulpit.jpg

Dziewczynki żegnam się do poniedziałku, jak mąż wraca to spędzamy jak najwiecej czasu razem wiec nie mam bardzo czasu na net !!!
Miłego weekendu życzę każdej :):-D
Starającym sie owocnych działań , zaciążonym spokoju ( proszę pogłaskać ode mnie domki waszych maluszków)
Buziaczki:*********** :-):-D:-D

hej dziewczyny
Jujka- super ze wszystko z Guciem ok.i tak bedzie do końca:)
no powiem wam ze mi tez róż nie lezy.Mam bardzo malo rzeczy w tym kolorze.Dla mnie to kolor majtkowy.mam duzo z czerwonym czy bordowym
a juz jak wodze rozowe wozki to mi nie dobrze sie robi(przepraszam jesli kogos obrazilam)
ewelinak26- kochana bedzie ok.trzeba myslec pozytywnie.duzo odpoczywaj.
wisienka-Emilka słodka jest.GRATULUJE:)
A ja dzis bylam w Bydgoszczy na grobie u mojej kochanej córeczki.Oj poryczlam sie znowu.Mialaby ponad 11 miesiacy.Pewnie zaczynalaby chodzic.

reklama
czarna Dziękuję:):)
ilona24 udanego wekendu!!!!
karolcia33 a na ile do rodziców sie przeprowadziłas co tam wg u was z mężem mam nadzieje wszystko ok a synuś???? No ja własnie jestem na etapie wyszukiwania łóżka dla mojego Kacpra i nie wiem czy takie pojedyńcze czy może jakiś tapczan, narożnik nie wiem ;/ z jednej str chciałabym pojedyńcze jakieś wypasione żeby sam sobie wybrał ale z drugiej str np na narożniki będę mogła położyć się obok....;/ nie wiem...
A ja leżę dzisiaj już żadnych bóli wczoraj no-spe wzięłam i spokojnie spałam prawie do 11 z moim synciem;P Ale dzisiaj to mi się NUDZI łojjjj nie chce mi się już leżeć ale dla dzidzi wszystko!!! I co tu robić???

Do góry