D
Doloress
Gość
Karola dbaj o siebie słoneczko. Bądź dzielna i cierpliwa... Dużo sił życzę i dobrego samopoczucia. A co do Kościoła to Pan Bócek na pewno się nie pogniewa, że Ciebie nie było na mszy i jest z Tobą baaardzo blisko w tych chwilach złego samopoczucia.
Anulka tak jestem belfrem
Mnie też coś gardło pobolewa, pewnie zaczyna się alergia u mnie. Muszę na wizycie u gin dowiedzieć się co mogę cyckać
Syla dzięki za światło nadziei przy tych naszych bolesnych przeżyciach. Zapalam światełko dla Twojego Aniołka *
i dla wszystkich naszych Aniołków kochanych *
Lenko trzymaj się. Mój M lata przy mnie był i mnie wspierał, a szczególnie po stracie naszego Aniołka. A teraz kolejny rośnie pod moim serduszkiem. Nie trać nadziei. Przytulam
Angel ja tam do nocnych marków się nie zaliczam. O tej godzinie już śpię
Myszka piękne słowa, a ja bym napisała, że nasze Aniołki na pewno uśmiechają się do nas jak widzimy pyśka uśmiechniętego dzieciaczka w naszą stronę. Teraz tak będę myśleć za każdym razem
Anulka tak jestem belfrem
Mnie też coś gardło pobolewa, pewnie zaczyna się alergia u mnie. Muszę na wizycie u gin dowiedzieć się co mogę cyckać
Syla dzięki za światło nadziei przy tych naszych bolesnych przeżyciach. Zapalam światełko dla Twojego Aniołka *
i dla wszystkich naszych Aniołków kochanych *
Lenko trzymaj się. Mój M lata przy mnie był i mnie wspierał, a szczególnie po stracie naszego Aniołka. A teraz kolejny rośnie pod moim serduszkiem. Nie trać nadziei. Przytulam
Angel ja tam do nocnych marków się nie zaliczam. O tej godzinie już śpię
Myszka piękne słowa, a ja bym napisała, że nasze Aniołki na pewno uśmiechają się do nas jak widzimy pyśka uśmiechniętego dzieciaczka w naszą stronę. Teraz tak będę myśleć za każdym razem
Radosnego świętowania

i znowu musze zakupic mamarin,bo bez tego ani rusz.a ogolnie dobrze sie czuje.powoli delikatnie czuje malenstwo jak sie rusza teraz to jest takie smyranie,ale chyba tez zaczynam odczowac jak sie uklada mi na pecherzu tzn gdzies blisko,bo momentami czuje taki ucisk w tym miejscu trwa kilka sekud i znika wiec nie wiem co to moze byc i tlumacze to sobie tym,ze moze dziecko gdzies w tym miejscu sie uklada.23go jedziemy na ostatnie juz usg genetyczne i poznamy napewno juz płec.piszesz,ze masz ksiezniczke za sciana????? duzo dziewczyn jak zachodzi w ciaze to sie tak zachowuje.chca byc specjalnie traktowane i zeby kazdy wkolo nich biegał i usługiwał,ale coz...musisz sie przemeczyc.co do tego,ze teraz juz prubojecie to faktycznie tak jest,ze jak myslisz o tym za intensywnie to nic z tego...jak sie chce to nie mozna...wyluzujcie a szybciej zaskoczysz niz podczas boboseksow z przymusu
!!
. zaczął się właśnie 10 tc, u Ciebie widzę 9:-).