reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny nawet nie wiecie jak ja się cieszę Waszymi wizytami , super ,że wszystko ok
Agnieszkaala- super fotka :)

dziękuję Wam wszystkim za wsparcie jesteście wielkie :*

ja byłam u psychologa wczoraj ,ale późno wróciłam i już nie wchodziłam na bb , do tego lało i wielka burza była i długa na dodatek,no ja sobie pogadałam ,że tak powiem mówiłam o tym ,że obawiam się odstawiania leków i jak to będzie ze mną w ciąży opowiedziałam o chorobie swojej i ,że moje obawy mnie czasem przerastają , na co pani psycholog radziła mi zaangażować męża np to znaczy ,żeby mnie zabierał na spacerki, albo na jakieś wypady nie wiem do zoo czy nad Wisłę , czy gdzie tam się nam chce aby odwracać moje myśli od niepokojów powiedziała ,że jak mnie nachodzą te myśli to to jest jak z rzucaniem nałogu trzeba odwracać myśli i coś robić nie wiem chociażby wciąć gazetkę i przejrzeć, czy też książki poczytać posprzątać , powiedziała ,że to świetny pomysł abym pojechała z siostrzeńcem na wycieczkę bo jadę w czwartek i mówiłam o tym pani psycholog , no i że w wakacje planuję pomóc siostrze bo pracuje i zaopiekować się dzieciakami pojechać tam na tydzień czy dwa, to też jest wg pani mgr bardzo dobry pomysł , no i ogólnie potem pośmiałyśmy się ,że nie taki diabeł straszny i ,że dam radę się z tymi obawami rozprawić , no i we wrześniu mam przyjść porozmawiać o tym jak się czuję bez leków.No i to by było na tyle.

reklama
cześć laseczki

Dawno mnie nie było, wczoraj wróciliśmy z Gdańska, pewnie ciężko w to uwierzyć ale pogoda była rewela i opaliłam się na skwareczka :) tylko Kurczak wrocił kaszlący i już wczoraj zaliczyliśmy lekarza :baffled: tak wieć mam wolne i siedze z Nim w domu ............

Muszę was doczytać bo mam z tydzień zaległości :zawstydzona/y:

juchu udanego, słonecznego urlopu:)

loi, agnieszkaala super ze wizyty udane:))) cieszę się bardzo bardzo:))))

matita &&&&& za staranka

one more time kochana &&&&&&&&&&&&&&& za pozytywny test:)

edytka 3mam kciukasy za przyjecie do pracy!!! uuuu widze ze męzulek już na dniach wraca:pP enjoy:)))

kobietka zazdroszcze tej wizyty u psychologa, tez by mi sie przydala... zeby sie wyciszyc i uspokoic. Z jakiego miasta jestes?

Ja jestem szczęśliwa bo udalo mi sie zaliczyć ten ferelny egzamin na 4,5:))))) ufffff zostały jeszcze 2 i obrona:pPPPPPPPPP
Jutro stresujacy dzien bo mam wizyte u gina........... aaaaaaaaaaaaaa specjalnie umówilam sie na 9:40 zeby nie miec duzo czasu na stresowanieeeeeeeeee
prosze 3majcie za nas kciuki jutro:)))))))))wierze ze maluszek urósł i pięknie bije mu serducho

Liluś- ja jestem z Kutna niedaleko Łodzi i poszłam do psychologa ze skierowaniem od psychiatry , na nfz czekałam od kwietnia na to spotkanie.
Oczywiście kciuki masz jak w banku ,a Ty trzymaj za mnie bo ja idę dziś na 13 do gina zobaczyć czemu @ nie ma , oby to nie było nic poważnego ....

Liluś- ja jestem z Kutna niedaleko Łodzi i poszłam do psychologa ze skierowaniem od psychiatry , na nfz czekałam od kwietnia na to spotkanie.
Oczywiście kciuki masz jak w banku ,a Ty trzymaj za mnie bo ja idę dziś na 13 do gina zobaczyć czemu @ nie ma , oby to nie było nic poważnego ....

Kobietko 3mam mocno kciuki za Ciebie kochana, mam nadzieje ze to nic powaznego, odezwij sie od razu po wizycie

liluś- dzięki kochana :)
ja po wizycie idę do koleżanki bo mieszka po drodze , i jak tylko przyjdę do domu to odpalam laptopa i piszę co tam mi ginek powiedział.

Liluś gratuluję zdanego egzaminu :-) a kciuki za wizytę oczywiście masz zapewnione, tak mój mężuś już nie długo przyjeżdża ale tylko na kilka dni - samolotem, a tak na dobre to chyba przyjedzie na początku lipca. Ja dzisiaj nie mogę się skupić na nauce bo ciągle myślę o wczorajszej rozmowie kwalifikacyjnej, analizuję każde moje słowo... muszę to jakoś wyrzucić z mojej głowy i zająć się nauką do jutrzejszego egzaminu

kobietka z niecierpliwością czekam na wieści po wizycie :-)

Witajcie dziewczyny, przeczytałam i jejku jak Wam mkną suwaczki - Plenitude jak byłam po raz pierwszy to miałaś 28 tc, a teraz już tuż tuż, Katherinne u Ciebie już 7 tygodni, a pamiętam 5 :-)
Kobietka 2 tygodnie bez papierosa i to mimo gadania teściowej - sukces, i odganiam złe myśli i spaceruj z mężem ile wlezie, czekam na wieści co z miesiączką

Liluś gratuluję zdanego egzaminu, czyli świetnie wykorzystałaś swoją drugą szansę, trzymam kciuki za dalsze egzaminy i wizyty

ja właśnie kończę pierwszą miesiączkę po zabiegu, przyszła szybko, bo równo po 3 tygodniach, ale podobno i tak się zdarza, najważniejsze że już po, w tym miesiącu mam zamiar zakupić testy owulacyjne i sprawdzić jak sprawy się mają
byłam w weekend w szpitalu u koleżanki z pracy bo urodziła synka, myślałam że będzie gorzej, ale dałam radę (mały 4460 poród naturalny), ale wiadomość o trzeciej ciąży mojej drugiej koleżanki z pracy dobiła mnie......

reklama
witam dziewczyny jak u Was samopoczucie w tą pogodę,u mnie cały czas pochmurno,nieprzyjemnie.
Ja zaczęłam 8 tydzień,jak to Katherinne mowi takie małe święto znowu :),własciwie każdy dzień jest takim świętem

Do góry