olguu
Aktywna w BB
nie dziękuję i gratuluję!U mnie też była jaśniutka kreska 4 dni przed spodziewaną miesiączką2 dni później już była granatowa
Teraz jestem w 27 tygodniu i czekam na Małą Księżniczkę! Trzymam kciuki żeby i Tobie się udało kochana!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie dziękuję i gratuluję!U mnie też była jaśniutka kreska 4 dni przed spodziewaną miesiączką2 dni później już była granatowa
Teraz jestem w 27 tygodniu i czekam na Małą Księżniczkę! Trzymam kciuki żeby i Tobie się udało kochana!
![]()
No i daj znać oczywiście co i jak, najlepiej zrób hcg z krwi tak koło tygodnia po terminie spodziewanej miesiączki. I rób do tego czasu testy co 2 dni jak będą pozytywne to od razu na betę leć.nie dziękuję i gratuluję!![]()
Mi te same testy tez tak słabo wychodziły.Mam zwidy czy jest cień drugiej kreski? Dzisiaj jest termin spodziewanej @ i zrobilam test. Wynik jak na zdjęciach. Powtórzę test za 2 dni, ale jestem w lekkim szoku.![]()
ale czad, gratulacje!
To są najpiękniejsze prezenty !ale czad, gratulacje!My za tydzień bierzemy ślub i nie spodziewałam się takiego prezentu.
![]()