reklama

Ciężarne na Wyspach

zdecydowaaliśmy z mężem iśc jednak prywatnie i zrobić skana. W środe za tydzień o20,30.
Troche zła jestem bo moja pierwsza ciąża była pozamaciczna i nie miałam żadnych objawów dopiero jak pękło to trzeba było mi życie ratować. Teraz chciałam szybciej skana by wiedzieć co i jak czy dobrze i na miejscu to prosze ale do innego miasta i o nieludzkich porach wstać trzeba by sie tam dostać jako jedna z pierwszych.

A położna powiedziała że jeśli wcześniej było wszystko ok to teraz też musi.

Jakby bilety lotnicze nie byly takie drogie to bym do PL poleciała i miała w nosie ich "służbe zdrowia"

reklama
Witam się:-)!
W Polsce byłam strasznie zabiegana, odwiedzaliśmy, zwiedzaliśmy, ciągle gdzieś jeździliśmy. Usg ok, termin porodu wg usg 3 dni szybciej niż wg OM,jutro mam usg w angielskim szpitalu. Miłego dnia.:happy:

.
CZEŚĆ TOLA. :-)MNIE TEŻ WKURZA TUTAJ TO OLEWANIE ONI PIERWSZYCH TRZECH MIESIECY WOGULE NIE UZNAJA JAKO CIĄŻY I SĄ ZDANIA CO NATURA DA TO BĘDZIE :szok::crazy: I NIESTETY MUSIMY SAME DBAĆ O SIEBIE:tak:. TRZYMAJ SIE

CZEŚĆ MEDIO:-) CIESZE SIE ŻE MIŁO SPĘDZIŁAŚ URLOP:tak: A DOKŁADNIE NA KIEDY MASZ TERMIN??? MY W SOBOTE SŁYSZELIŚMY BICIE SERDUSZKA :happy::happy2: A W PONIEDZIAŁEK CZEKA MNIE WIZYTA Z LEKARZEM PATOLOGIEM ZOBACZYMY CO POWIE. BUŚKA;-)

Olinda witam Cię serdecznie, Ty pewnie juz na rodzinkę czekasz?
A co do opieki medycznej to sie z Toba zgadzam, mnie tu też olewają,jutro pierwsze usg, ciekawe jak mnie potraktują.

Sama Nie Wiem Czego Oczekiwać Na Tej Wizycie :confused:Podejrzewam że Nie Bedzie Robione Usg (oni Tu Chyba Oszczedzaja Te Aparaty) Nie Zdziwie Sie Jak Mnie Nawet Nie Dotknie Chyba Juz Mnie Nic Nie Zaskoczy W Tutejszej Służbie Zdrowia :no:JAK BYŁAM W SOBOTE NA WIZYCIE U POŁOŻNEJ TO TYLKO MI ZMIERZYŁA CIŚNIENIE I WZIEŁA MOCZ DO BADANIA NAWET NIE ZAPYTAŁA SIE JAK SIĘ CZUJE :baffled:A JAK MĄŻ POWIEDZIAŁ ŻE CZĘSTO BOLI MNIE GŁOWA TO POWIEDZIAŁA ŻE TO OD CIŚNIENIA BO MAM NISKIE I ŻE MOGE BRAĆ 2 PARACETAMOLE NA RAZ. Z JEDNEGO SIE TYLKO CIESZE ŻE SŁYSZAŁAM BICIE SERDUSZKA:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry