Moje sutki juz lepiej (smarowalam tylko mascia) jedno karmienie tylko ominelam zeby odpoczely i dalam z butli (ale swoje sciagniete laktatorem - to bylo przedwczoraj), wczoraj z polozna odciagnelysmy recznie troche mleka i pozniej powtorzylam to wieczorkiem, potem jeszcze raz w nocy i dzis rano troszke z jednej piersi laktatorem - ale tez najpierw ciepla pielucha na cyca i masaz reka (bo byla bardzo twarda), w miedzy czasie dawalam malemu cyca, a ze on je jakies 10-15 min to jak bolal sutek to dalam jakos rade na szczescie.
Wczoraj probowalam mu dawac co dwie godziny ale jak on sie naje to potrafi spac nawe 3-4h i jak go wybudzam specjalnie na jedzenie to srednio jest zainteresowany i zanim chwyci cyca (o kreci glowka i sie wyglupia) to czasami zejdzie mi 15 min i sie stresuje.. wiec chyba bedzie jednak co 3h.. a jak sie zrobia kamienie.. to najwyzej znowu odciagne troche.. mam nadzieje, ze ten nawal przejdzie niedlugo..
agatakat, tak jak wspomnialam wyzej, jak zje cyca to potrafi przespac 3-4h, ale nie zawsze oczywiscie, roznie to bywa
Ja ciagle jeszcze nie wiem kiedy sprawdzac pieluchy.. bo jeszcze tak bardzo nie czuc, kupki az tak nie smierdza (juz bardziej siuski), wiec sprawdzam przed karmieniem (pozniej zasypia zwykle) ale czasami jest pusto, a po karmieniu cos jest.. i wtedy on juz taki ladnie zalulany.. i musze mu zmieniac pieluche co zwykle go wybudza :/
Jakie pieluszki stosujecie? My wykonczylismy pierwsza paczke pampersow i teraz testujemy huggisy. Chyba wole pampersy..
mamcia, wspolczuje zarwanych nocek

ja wprawdzie musialam wstawac do malego dwa razy ale prznajmniej pomiedzy karmieniem sobie pospalam.. ale juz niedlugo i sie tez rozpakujesz