reklama

Ciężarne na Wyspach

mamcia ja tez nie moge uwierzyc ze to juz po wszystkim, wczoraj mi T. powiedzial ze sie przyzwyczail do tego ze bylam w ciazy i teraz troche tak dziwnie.. ale przynajmniej moge teraz zakupy juz nosic :)) nie ma co dzentelmen z niego ;)

reklama
Ja sie czaje na pierwszy spacerek i jakos zebrac sie nie moge.. nie wiem jak go ubrac, zeby mu nie bylo za zimno :/ Kombinezon "newborn" jest na niego za wielki :)

mamcia, masz jakies plany na ostatni tydzien? Moze romantyczna kolacja z mezulkiem? :)

Ja sie czaje na pierwszy spacerek i jakos zebrac sie nie moge.. nie wiem jak go ubrac, zeby mu nie bylo za zimno :/ Kombinezon "newborn" jest na niego za wielki :)

mamcia, masz jakies plany na ostatni tydzien? Moze romantyczna kolacja z mezulkiem? :)

Chcialabym ale niestety moj K ten ostatni tydz. wzial duzo godz. w pracy zeby troche lepiej zarobic i bedzie wracal po nocach :/

czesc dziewczyny
czytam i staram si nadrobic zaleglosci, ale w koncu mam i internet... dzisiaj mi podlaczyli<hura> wiec postaram sie byc na bierzaco:)
ojeje agatakat wspolczuje z tymi cycolami, ale jak dziewczyny mowia troche optymizmu i jakos sie ulozy:)
a mi sie z cyckow leje juz ponad 2 miesiace, tym ze wczesniej to takie male kropeczki a wczoraj zobczylam prawdziwe biale mleko :) ale frajda.... oby tylko pokarm byl jak sie maly urodzi.... musze tez pomyslec o tych nakladkach
i w ogle to jakies mleko chyba powinnam kupic tak w razie w?? tylko jakie najlepiej??
jutro mam chyba ostatnio juz wizyte i poloznej, zobaczymy co powie...
pozdrawiam :)

Ja dzis mialam juz ostatnia wizyte u poloznej :) Wszystko jest ok :) no ale wiadomo w podwozie nie zagladala :) Zostalo mi tylko odliczac dni do poniedzialku :tak: juz widze jaka w weekend bede zestresowana :sorry2: Jeszcze tylko w piatek czeka mnie podroz do szpitala zeby zbadac krew i wsio ;-).....ogolnie stwierdzila ze mam duzy brzuch a mi sie ciagle wydaje ze jest maly....ciekawe ile kruszynka bedzie wazyc :blink:

mamcia super ze wszystko ok :) ostatnio jak polozna byla u mnie sprawdzic nas po porodzie to spytalam sei czy moze mi podwozie sprawdzic i zrobila full serwis :)) wiec jestem zadowolona. ale wiadomo ze w ciazy tam nie zagladaja..
aga.m my mamy aptamil to jest chyba najdrozsze mleko, ale kto wie czy dobre ;) nasza Mala jak jest dokarmiana to potrafi 4 godz po nim spac ;)
elzu ja ubieralam dwa dlugie rekawy pod kombinezon i skarpetki (no i wiadomo spioszki czy co tam chcesz:) ), plus czapeczka, w nosidelku samochodowym plus nakryta kocykiem :)

T. dzisiaj wrocil do pracy i musial sie wyspac, za to Mala dala popalic mamie w nocy :( walczylysmy do 3 rano, ale jak zrobila 3 kupe to juz obudzilam T. zeby ja przebral.. dzisiaj mam mame do pomocy :)) na 2 tyg wziela urlop. juz zdarzyla mi posprzatac cale mieszkanie hehe zastanawiam sie co ta kobieta bedzie robic jutro ;)

Dziewczyny teraz dopiero zauwazylam ze w ksiazce mam napisane 38tydz.+3dni....a wielkosc macicy 36cm. ale polozna nic mi nie mowila, myslicie ze to moze byc dlatego ze brzuch mi sie obnizyl? Jakie wy mialyscie wymiary? Mam bardzo fajna polozna i napewno by mi wspomniala jakby cos bylo nie tak...

Dziewczyny teraz dopiero zauwazylam ze w ksiazce mam napisane 38tydz.+3dni....a wielkosc macicy 36cm. ale polozna nic mi nie mowila, myslicie ze to moze byc dlatego ze brzuch mi sie obnizyl? Jakie wy mialyscie wymiary? Mam bardzo fajna polozna i napewno by mi wspomniala jakby cos bylo nie tak...

mamcia no bo macica ci sie obniża a to normalne............alejeszcze nie na tyle b poród sie zaczoł takze spokojnie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry