• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarne na Wyspach

mamcia ja tez nie moge uwierzyc ze to juz po wszystkim, wczoraj mi T. powiedzial ze sie przyzwyczail do tego ze bylam w ciazy i teraz troche tak dziwnie.. ale przynajmniej moge teraz zakupy juz nosic :)) nie ma co dzentelmen z niego ;)

reklama
Ja sie czaje na pierwszy spacerek i jakos zebrac sie nie moge.. nie wiem jak go ubrac, zeby mu nie bylo za zimno :/ Kombinezon "newborn" jest na niego za wielki :)

mamcia, masz jakies plany na ostatni tydzien? Moze romantyczna kolacja z mezulkiem? :)

Ja sie czaje na pierwszy spacerek i jakos zebrac sie nie moge.. nie wiem jak go ubrac, zeby mu nie bylo za zimno :/ Kombinezon "newborn" jest na niego za wielki :)

mamcia, masz jakies plany na ostatni tydzien? Moze romantyczna kolacja z mezulkiem? :)

Chcialabym ale niestety moj K ten ostatni tydz. wzial duzo godz. w pracy zeby troche lepiej zarobic i bedzie wracal po nocach :/

czesc dziewczyny
czytam i staram si nadrobic zaleglosci, ale w koncu mam i internet... dzisiaj mi podlaczyli<hura> wiec postaram sie byc na bierzaco:)
ojeje agatakat wspolczuje z tymi cycolami, ale jak dziewczyny mowia troche optymizmu i jakos sie ulozy:)
a mi sie z cyckow leje juz ponad 2 miesiace, tym ze wczesniej to takie male kropeczki a wczoraj zobczylam prawdziwe biale mleko :) ale frajda.... oby tylko pokarm byl jak sie maly urodzi.... musze tez pomyslec o tych nakladkach
i w ogle to jakies mleko chyba powinnam kupic tak w razie w?? tylko jakie najlepiej??
jutro mam chyba ostatnio juz wizyte i poloznej, zobaczymy co powie...
pozdrawiam :)

Ja dzis mialam juz ostatnia wizyte u poloznej :) Wszystko jest ok :) no ale wiadomo w podwozie nie zagladala :) Zostalo mi tylko odliczac dni do poniedzialku :tak: juz widze jaka w weekend bede zestresowana :sorry2: Jeszcze tylko w piatek czeka mnie podroz do szpitala zeby zbadac krew i wsio ;-).....ogolnie stwierdzila ze mam duzy brzuch a mi sie ciagle wydaje ze jest maly....ciekawe ile kruszynka bedzie wazyc :blink:

mamcia super ze wszystko ok :) ostatnio jak polozna byla u mnie sprawdzic nas po porodzie to spytalam sei czy moze mi podwozie sprawdzic i zrobila full serwis :)) wiec jestem zadowolona. ale wiadomo ze w ciazy tam nie zagladaja..
aga.m my mamy aptamil to jest chyba najdrozsze mleko, ale kto wie czy dobre ;) nasza Mala jak jest dokarmiana to potrafi 4 godz po nim spac ;)
elzu ja ubieralam dwa dlugie rekawy pod kombinezon i skarpetki (no i wiadomo spioszki czy co tam chcesz:) ), plus czapeczka, w nosidelku samochodowym plus nakryta kocykiem :)

T. dzisiaj wrocil do pracy i musial sie wyspac, za to Mala dala popalic mamie w nocy :( walczylysmy do 3 rano, ale jak zrobila 3 kupe to juz obudzilam T. zeby ja przebral.. dzisiaj mam mame do pomocy :)) na 2 tyg wziela urlop. juz zdarzyla mi posprzatac cale mieszkanie hehe zastanawiam sie co ta kobieta bedzie robic jutro ;)

Dziewczyny teraz dopiero zauwazylam ze w ksiazce mam napisane 38tydz.+3dni....a wielkosc macicy 36cm. ale polozna nic mi nie mowila, myslicie ze to moze byc dlatego ze brzuch mi sie obnizyl? Jakie wy mialyscie wymiary? Mam bardzo fajna polozna i napewno by mi wspomniala jakby cos bylo nie tak...

Dziewczyny teraz dopiero zauwazylam ze w ksiazce mam napisane 38tydz.+3dni....a wielkosc macicy 36cm. ale polozna nic mi nie mowila, myslicie ze to moze byc dlatego ze brzuch mi sie obnizyl? Jakie wy mialyscie wymiary? Mam bardzo fajna polozna i napewno by mi wspomniala jakby cos bylo nie tak...

mamcia no bo macica ci sie obniża a to normalne............alejeszcze nie na tyle b poród sie zaczoł takze spokojnie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry