reklama

Ciężarne na Wyspach

joasia jesli pisze 3/4 palp to znaczy ze mogla wyczuc 3/4 glowki dziecka, czyli 1/4 zeszla w kanal rodny.. ale u mnie chyba pisala /5 nie przez /4 :)
masz rację,nie wiem skąd mi sie to wzieło,bo pisałam z pamieci a nie popatrzyłam w ksiazkę przed wysłaniem posta. Późno już było a ja zmeczona i takie efekty. Teraz sprawdziłam,też mam/5. Dokładnie 4/5. Ale to było tydz temu a teraz nie wiem czy nie zeszła niżej bo od kilku dni mam o wiele większe parcie na pecherz i bolą mnie strasznie pachwiny...

reklama
witam mamuski

ale u nas dzis zimno słonce swieci ale mrozik jest brrrrrrrrrrrrr

Joasia- to sie szykuj kochana przy dobrych wiatrach mozesz sie do konca tygodnia rozpakowac:tak::tak:
Elzu- sliczne zdjątka
mamcia- odliczasz juz????????
agata- ubierz mała cieplutko i na spacerek taka pogoda jest bardzo zdrowa...

a ja w pracy sie lenie:-p wczoraj za to tak poszalałam ze kazda czesc mnie bolała z sofy wstac nie moglam:no:

sorki ze sie wtracam ale mam pytanko, kolezanka potrzebuje duphastonu i/lub luteiny a mieszka w uk wyslalabym jej to poczta ale nie wiem czy mozna przesylac takie leki za granice, wy pewnie juz wiecie wiec napiszcie mi na pw ;-) bo nie chcialabym aby ktoras z nas miala przez to problemy.... a przepisow nigdzie nie umie znaleźć ;/

PINKA odliczam :) Narazie od rana zmagam sie ze skurczami :/ byly co godz. a teraz sa juz co pol godz. hmmm sama jestem ciekawa czy sie cos rozkreci, narazie nie chce panikowac...

mamcia o kurcze! mam nadzieje ze Malutka zaczeka do ustalonego terminu a jak nie to dzwon po ambulance :)
pati.b a po co komu masz mowic co wysylasz? paczka to paczka

a tutaj Nasz Kurczaczek :) na spacerku fajnie jest:

CIMG0105.jpg

agatakat sliczne malenstwo....
mamcia jak tam skurcze??
ja cala sobote mialam bole, na zmiane brzuch i krzyze ale przeszlo.... a dzis po wizycie u midwife i mowi ze glowka jeszcze nie weszla ze sie 'rusza'... tak mnie wynaciskala ze az zabolalo, ale kazala mi dotknac i poczuc glowke. mowi ze dziecko dobrze juz ulozone i ze ogolnie wszystko ok, mam robic przysiady zeby maly wszedl w kanal:) a o biegunce mowi ze organizm moze sie oczyszczac i w kazdej chwili moze sie zaczac:)
napisalam w koncu birth plan:)
chyba juz wszystko gotowe teraz oczekiwania a to najgorsze.... i sie wlecze...

agata sliczna królewna, jak u ciebie z karmieniem juz lepiej??? czy dalej flaszką dokarmiasz???

mamcia-kochana jka masz juz co 30 min i są reguralne to chyba cos sie zaczeło dziac??? moze zadzwon do szpitala co bo ja ty masz miec CC to moze oni szybciej powinni wiedziec.....

aga.m- to ty nastepna w kolejce w takim razie cwicz cwicz:tak: a biegunka zawsze oznacza jedno poród tuż tuż.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry