reklama

Ciężarne na Wyspach

mamcia z tego co mi wiadomo to oni tu patrza tydzien ciazy = ma byc centymetrow, jednak wiadomo ze nie ma co tak na to patrzec ;)

Tak wlasnie wiem ze tak patrza i zawsze mi sie zgadzalo, tez mysle ze to dlatego ze macica sie obnizyla :) czytalam ze 38 tydz. powinien sie rownac 36-38 cm. czyli mieszcze sie w normie ;) PINKA dziekuje :) a skad wiesz ze nie na tyle zeby porod sie zaczal?

Ostatnia edycja:
reklama
zagladm do was z pytaniem czy ktoras z wasmiala brazowe uplawy na samym poczatku ciazy...tzn po terminie spodziewanej sie miesiaczki lub w jej terminie ????
MNie sie dzis takie cos przytrafilo...brazowe upaly, bez krwi, bez bolu, ot tak...i teraz nie wiem czy to cos zlego... bo jak czytam na ang i ameryk. stronach to jest to uwazane za normalnew takim przypadku, a w PL zaraz dostaja laski hormony na podtrzymanie i maja lezec...

elzu sliczne zdjecia :))
joasia jesli pisze 3/4 palp to znaczy ze mogla wyczuc 3/4 glowki dziecka, czyli 1/4 zeszla w kanal rodny.. ale u mnie chyba pisala /5 nie przez /4 :)

aha i ja caly czas mialam 3/5 az do odejscia wod ;) pewnie przy samym porodzie glowka sie zsunela nizej..

mala-gorzatka nie jestem ekspertem ale o ile mi wiadomo to cos takiego moze sie zdarzyc :) ale wiadomo ze jakie kolwiek plamienia w ciazy moga byc niebezpieczne i lepiej to skonsultowac. ja osobiscie nie plamilam nigdy w ciazy.

Dzien dobry wszystkim.... u nas sliczna pogoda... super bo musze wyjsc do lekarza i na male zakupy:)

elzu sliczne zdjecia:))

ja mam w ksiazce napisane 2/5.... czyli 3/5 glowki jest w kanale?
w ogole mam za soba kolejna nie przespana noc- biegunka is back:)
zobczymy co mi dzis powiedza:) :D

milego dzionka kobitki

hmmm no ja nic nie mam takiego w ksiazce napisane :/
U nas teraz jest -1 :/ brrrr dobrze ze juz nie musze do szkoly biegac z malym tylko moj K chodzi :) Ja dzis super spalam :) Pozdrawiam i zycze milego dnia :)

reklama
mamcia u nas tez dzisiaj -1 :tak: chcialam z Mala wyjsc na spacer ale zobaczymy co moja mam na to powie.. a moj T. jak zwykle bez kurtki poszedl bo jak to on mowi 'bo ja tylko do samochodu' :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aga.m no no mala dzidzia juz sie pcha na ten swiat :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry