reklama

Ciężarne na Wyspach

czesc dziewczyny... a my tez ciagle w dwupaku :) dzisiaj tak zimno...
mamcia gratuluje coreczki, jaka ona malutka:) dzieciaczki masz cudowne:) dobrze ze juz jestescie razem teraz odpoczywaj i zdawaj relacje pozdrawiam
joasia
tak wlasnie myslalam czy Ty juz po czy jeszcze:) ale widze jedziemy na tym samym wozku
ja to w ogole teraz mam tyle energii ze szok :) dzisiaj bede kleic pierogi, ale najpierw jade na male zakupy :)
milego dnia kobitki :)

reklama
mamcia gratuluje!! sliczna coreczka :)) a i synek tez piekny
buziaczek ja to mam wogole porownanie 4 porody (tez lekkie) w PL i 1 tutaj i powiem ci ze tu bylo jak dla mnie o niebo lepiej. Ja sama poszlam ze szpitala bo skurcze zaczely mi zanikac nikt mnie nie wyrzucal,a za 2,5h wrocilam bo mala juz prawie sama wyszla :). Z reszta nawet moj maz stwierdzil ze tu porod inaczej wygladal, ze bylo lepiej.

Aga tez własnie mysle czesto o Tobie i zastanawiam się która z nas pierwsza na porodówce wyląduje.
Agata dzięki za kciuki :) ja termin miałam na wczoraj i póki co nic się nie zaczyna :(

Witam mamy w UK. czy ktos wie, co zabrac ze soba do szpitala w ten dzien, i jak to wszystko przebiega? nie wiem, moze juz ktos gdziec tu na forum pisal o tym, ale ja nic tu nie moge znalesc.
Dodam jeszcze ze mieszkam w Preston, Lancashire, North west

Czekam na odpowiedzi. pozdrawiam

Madeline82 jeśli zamierzasz rodzić w Preston Hospital, to proponuję skontaktowac się z Gucha90 , bo ona rodziła w Preston w lutym tego roku ;-)

Hej dziewczyny ja od wczoraj w domku :) 22.11 o 13:06 przez CC przyszla na swiat nasza kochana Lily z waga 2.665, jest kochana i sliczna jestesmy przeszczesliwi!!!!!

Pomimo, ze mówiłam, że Lily brzmi mało "poważnie"dla dorosłej kobiety, to zaczynamy się zastanawiać, czy właśnie tak nie damy na imię naszej córci.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry