buziaczek1
Fanka BB :)
witaj pinka tym razem w uk tak na zmiane
myslalam ze cus o opiece w uk sie tutaj dowiem...
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
osobna sale? polozna caly czas przy mnie? ja wlasnie mam miec perwszego dzidziusia i tak sie zastanawiam jak to bedzie wygladalo i fajnie by bylo wiedziec jaka mialyscie opieke i czy to prawda ze ciee nie chca do szpitala zabrac do momentu praktycznie juz porodu jak moja kolezanka dopiero na oddzial przyjeli z 7ma cm?buziaczek nie rodzilam w pl, ale nie sadze zeby oferowali tak jak to robia tutaj w uk osobna sale do porodu z lazienka, osobna polozna ktora jest z Toba caly czas, darmowe znieczulenie i inne, opieka super jak dla mnie![]()
oj nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała,ale z moją córcią to jest tak,że jak charakterek po mamusi to uparta jest i żadne popędzania nie przyniosą rezultatu,bo przecież nikt jej nie będzie mówił co i kiedy ma robić ;-) (i póki co się to sprawdza,bo ani przytulanki,ani ruch i aktywność ma nie działają) więc muszę czekać aż dobrowolnie się zdecyduje. Najgorsza opcja jest przeczekanie to 12 dni po terminie i wtedy popędzaniem sie fachowo w szpitalu zajmą-ale mam wielką nadzieje,ze do tego nie dojdzie.Joasia- no wiesz co juz bys kochana mogła tego swojego szkraba popędzic moze w koncu wyjdzie dobrowolnie...........