Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pandorka, Tosia mi sie bardzo podoba, ale Antonina juz srednio, my myslelismy dla dziewczynki o imieniu Anastazja czyli Nastka![]()
Jak tak patrze na dzieciaczki na forum, to wydaje mi sie ze Julka zle zmierzyla lekarka, bo wazyl 3760, a tylko 50cm, a gruby nie byl.. i wszystkie dzieciaczki ponad 3kg maja zwykle wiecej niz 50cm..
Elzu a Ja mam pytanie bo piszesz ze za cisany pas kupilas.Ja tez mam miec ten pani teresa mama ma mi z polski przyslac i sie zastanawiam nad rozmiarem.Jesli moge sie spytac ile mialas w pasie w ciazy na koniec i jaki wzielas rozmiar albo moze jaki rozmiar ubran nosilas w ciazy i jaki wzielas rozmiar kurcze bo Ja mam 16 az tyle skoczylam z 8/10 i chcialam wziasc rozmiar ''m'' zeby wlasnei w razie czego byl ciasniejszy niz za luzny ale waham sie bo moze lepiej ''l''.Bardzo bede wdzieczna za porade.A napisze jeszcze tyle ze pani w aptece radzila wziasc rozmiar wiekszy niz sie mialo przed porodem Ja nosilam w polsce s/m dlatego pomyslalam ze wezme ''m''ale moze powinnam ''l'' na poczatek a potem kupic majtki np?