reklama

Ciężarne na Wyspach

PINKA25 śliczne te drobnostki :):):):):)
pandorka dzieki za info na temat Health in Pregnancy Grant ja nie miałam pojęcia że cos takiego istnieje. :/

U nas pogoda sie poprawiła,troszke cieplej i sloneczko swieci.Moja niunia meczy sie z katarem,ale zakropic noska sobie nie da i co ja sie musze z nia nameczyc uffff. Ja dzisiaj jakos lepiej,wiec pewnie pojdziemy na jakis dluzszy spacer.
Zyczę miłego dnia wszystkim mamusiom!

reklama
no to ja juz sama nie wiem bylam pewna ze wszystkim sie to nalezy :/ ale zycze aby udalo sie wam dostac bo napewno przydadza sie wam te pieniadze :) bo wiadomo ze przy dziecku wydatki sa spore ;)
u nas od 5:00 rano mala spala bardzo nie spokojnie :/ prawie wcale a o 7:00 pobudka bo synek do szkoly :/.
Dostalam od znajomej sol fizjologiczna i zaczelismy walke z babolkami :) no i na spacerki tez juz mozemy czesciej wychodzic bo temp. dodatnia :) no i nie ma tego okropnego wiatru :)

Ja dzis pierwszy raz zostawilam chlopakow samych na nie cale 4h :) odciagnelam mleczko.. ale martwilam sie ze bedzie Julek marudny, a on pieknie spal przez 3h, a pozniej zdoil mleczko, beknal jak stary.. i sobie grzecznie lezal :)

Hej dziewczyny u nas tez po staremu :) mala je i spi ;)
aga.m, joasia a jak u Was? Jak maluszki?
dzisiaj byla piekna pogoda to i spacerek zaliczony :)
elzu super ze sobie tak swietnie chlopaki poradzili :)

heja! u nas wczorajszy dzien i zeszla noc okropne.. Mala nie chciala jesc, wypluwala, krzyczala w nocy przerazliwie :(

a teraz juz po 3 wieeelkich kupach Malenstwo grzecznie sobie lezy u tatusia na rekach :)

stawiam ze znowu te buraki jej zaszkodzily ktore mielismy na obiad przedwczoraj :no:

Ja się melduje,że jestem i czytam,ale póki co jeszcze ogarniamy nową sytuację i czasu jakby mało na pisanie. Ale niebawem zacznę się bardziej udzielać i napisze co u nas. Na razie mała pomyliła noc z dniem wiec ciężkie noce mamy. Mam wielką nadzieje,że w końcu jej się odmieni. Ale ogólnie to delektuje się urokami macierzyństwa i odkrywam nowy wymiar życia :-)

Cześć! Dopiero udało mi się zjeść śniadanie. Filip padł na poranną drzemkę. Długo to pewnie nie potrwa-przeważnie max.30 minut, więc korzystam z okazji ;-) Zdecydowaliśmy, że na 99% damy naszej Niuni na imię Tosia. Pozdrawiamy ciepełko i życzymy miłego dnia.

reklama
pandorka bardzo ladne imie :) zawsze m isie kojarzylo z serialem dla mlodziezy 'chlopak i dziewczyna' hehe co sie siostra z bratem podmieniaja miejscami ;)
joasia sliczna masz coreczke :) ilez wazyla i ile miala cm?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry