• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sznurki, Miliaa, Elona sierpień to nasz m-c, doczekałyśmy się i my :tak: Już niedługo przytulimy nasze skarby.

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro

1. SZNURKI (7 sierpień) – syn Ernest
2. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
3. ELONA (21 sierpień) – córka
4. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian

5. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
6. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
7. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena
8. SONY (18 październik) – syn Paweł
9. DOMAT (18 październik) - córka
10. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
11. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
12. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
13. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
14. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
15. HOLA (27 listopad) - syn
16. MALINUŚ (14 grudzień) – córka
17. MARTKA (27 grudzień) - syn Eryk
18. IKASIA (18 styczeń 2014)
19. MEMORIES (30 styczeń 2014)
20. DARII (2 luty 2014)
21. MajaSauer ( 6 marzec 2014)

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak dziękuje, znalazłam w sklepie tylko sok warzywny, jakiś eko, w którym są również buraczki, były aż trzy buteleczki... pierwszy łyk jest taki sobie, bo jest to kwaśne, potem już ujdzie. Nie pij już może takiego surowego soku, uważaj na siebie i oby więcej już nie bolało.

Kate trzymam kciuki za dobre wieści, ja mam na 15stą, więc będe w tym czasie w autku

miłego dnia dziewczyny

ps. oj będzie się działo w sierpniu!

Kate baaaardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Hanie!!! Nie daj sobie wmówić porodu kleszczowego kochana Co do mężów to racja z tym co piszesz, czasami im puszczaja nerwy i koniec ciązy niestey takie akcje... mój nje wrócił, jest u mamy a w niedziele wylatuje.. ehh Ze spaniem mam niestety ostatnio straszne problemy , wogóle sie nie wysypiam Jeszcze cos z netem mam nke tak, jak pisze na forum to dziwnie nie mam pelnej wersji edyck tekstu, pogrubienia, buźki etc.. MILEGO DNIA KOCHANE!

Gotadora, Kate trzymamy kciuki za wasze wizyty &&&&&&&.
Oskaa ładna klucha z twojego Adrianka, rosną nam dzieci jak na drożdżach. No i twój chyba więcej niż tydz do przodu.
Madzialenak współczuję wymiotów. Nie pij już tego soku.
Ikasia piękna pościel.
Milagros leż kochana jak lekarz kazał, przyznam się że też nic nie słyszałam o dużej ilości wody. Hashimoto- moja koleżanka z pracy ma.
Kate, Aduś ja też nie mam chłopa aniołka, ale tak tylko zaczyna głos podnosić to zaraz go :wściekła/y: Wczoraj mecz oglądał i 5 piwek poszło, zaraz mi się agresor włączył.
Miliaa no widzisz co lekarz to różna opinia. Obyś tylko nie musiała czekać w szpitalu tych 2 tygodni, bo taka ładna pogoda to Marcelek niech wychodzi ;)
Kiwsia zazdroszczę tak szybkiego porodu. I jeszcze raz gratuluję.

Chcę dziś jechać o rodziców do domku powylegiwać się, ale jakieś mam opory zostawiać mojego samego. On od dziś zaczyna urlop i pewnie jutro zaszaleje, a jak jeszcze się z kumplem spotka to do niedzieli będą szaleć:angry: Może i niech się wyszaleje, bo później już nie będzie kiedy:-D

Miłego dnia dziewczyny !!!!!!!

dziękuje dziewczyny :-) oj martwie się ja co mi doktor powie .... Madzialenak bardzo chce dotrwać do października, psychicznie też się nastawiłam,że moje maluszki będą październikowe ... no ale już przygotowuje na w razie co rzeczy, uprałam już pościel do koszy ( Ikasia w jednym koszu mam podobną pościel do Twojej) , dziś też włożę do koszy w reklamówkach ubranka aby mąż wiedział, które zabrać jeśli mnie nie będzie w domu, a zapewne przed to mnie przecież nie będzie. Tylko znając mojego meża pewnie całe kosze do szpitala weźmie. SonySony ja nie wiem co Ci poradzić - jak zostaniesz to będziesz się denerwować co Twój luby wyprawia, a jak pojedziesz to nie będziesz widzieć, mniej się zdenerwujesz, choć zapewne byś i tak myślała co on tam robi. Mój mąż to jeśli "szaleje" to w lodziarni ;-) bardzo rzadko coś pije, a coś mocniejszego to już w ogóle w kalendarzu można zaznaczyć,że święto ( np whisky ostatnio z kumplem na Wielkanoc 2012 :-D) za to lubi lody i to chyba po nim widać ;-) albo słodycze ... ciekawe - chyba urodziny dzieci uczci ogromnym tortem lodowym :-D

Gotadora ja już sobie wyobrażam jak mój uczci narodziny, tylko niech nie zapomni mnie i Pawełka ze szpitala odebrać :)) Jadę do rodziców, smolę to. Jeszcze on gdzieś rowerem chce jechać, to ja znów sama w domu zostanę.

reklama
SonySony i dobra decyzja :tak: ... przypomniało mi się jak mój m o mnie zapomniał ... i zamknął mnie w samochodzie i poszedł do sklepu ( budowlanego ) po zakupy, a ja się nawet ruszyć nie mogłam bo alarm zaraz wył ... ah nasi mężowie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry